Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠιστοποίηση ISO για την Porto Carras Μαρίνα τύπου PR
Θαλάσσιος τουρισμός

Πιστοποίηση ISO για την Porto Carras Μαρίνα τύπου PR

Η Porto Carras Μarina είναι η μοναδική ιδιωτική μαρίνα στην Ελλάδα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μέχρι 55μ. μήκος και βάθος 5.5μ. και βραβεύεται 16 συνεχή έτη με το διεθνές σήμα 'Γαλάζια Σημαία' για τα νερά της.

Η Porto Carras Μαρίνα επαναξιολογήθηκε και για το 2015 επιτυχώς από τον Ανεξάρτητο Φορέα Επιθεώρησης και Πιστοποίησης EQA Hellas, για το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001: 2008, το οποίο διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια και είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές μαρίνες που διαθέτουν τέτοια πιστοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής φορέας έλεγξε και πιστοποίησε ότι η Porto Carras Μαρίνα λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, των πελατών και των σκαφών, εφαρμόζει πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του προσωπικού από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, αξιοποιεί πλήρως τη σύγχρονη τεχνολογία και βρίσκεται σε διαρκή εκσυγχρονισμό του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού.

Επιπλέον, παρακολουθεί συστηματικά και τηρεί σε υψηλό επίπεδο το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της, εφαρμόζοντας συστηματικούς ελέγχους κατά την παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η Porto Carras Μarina είναι η μοναδική ιδιωτική μαρίνα στην Ελλάδα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μέχρι 55μ. μήκος και βάθος 5.5μ. και βραβεύεται 16 συνεχή χρόνια με το διεθνές σήμα “Γαλάζια Σημαία” για τα νερά της, καθώς και τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος.
 
Η ασφάλεια των πελατών και των σκαφών της μαρίνας, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το Porto Carras Grand Resort και για το σκοπό αυτό η μαρίνα είναι πλήρως περιφραγμένη και φυλάσσεται συνεχώς τόσο μέσω καμερών κλειστού συστήματος τηλεόρασης (CCTV), όσο και με την συνεχή ύπαρξη security σε 24ωρη βάση (εποχούμενη και πεζή).

Επιπλέον, στην περιοχή γύρω από τη Μαρίνα και για συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες με την υπογραφή του Έλληνα βραβευμένου chef Γιάννη Μπαξεβάνη ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει το εστιατόριο “Τσιπουράκι” για πληθωρικές ψαρογεύσεις και παραδοσιακά θαλασσινά tapas ή την trattoria “Astro” για αυθεντικές γεύσεις pasta, pizza και ριζότο. Το “Frozen Yogurt” αποτελεί τη γλυκιά παγωμένη επιλογή για όλους με γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, φρούτων και toppings. Ενώ για τους λάτρεις της μόδας υπάρχουν καταστήματα με διεθνή brands.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024