Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟι εκθέτες του 100% Hotel Show: Από design μέχρι τεχνολογία
Εκθέσεις

Οι εκθέτες του 100% Hotel Show: Από design μέχρι τεχνολογία

Οι εκθέτες του 100% Hotel Show, θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης, προτείνοντας υλικά και υπηρεσίες αλλά και συμβουλές για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή τους.

Διαθέτοντας απόλυτη εξειδίκευση στο ξενοδοχείο, το 100% Hotel Show έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μερικών από τις καλύτερες εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού κλάδου σε όλα τα επίπεδα. 
 
Οι εκθέτες του 100% Hotel Show, θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης, προτείνοντας υλικά και υπηρεσίες αλλά και συμβουλές για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή τους.
 
Διατηρώντας την ξεκάθαρη χωροθέτηση ανά τομέα δραστηριοποίησης, δηλαδή: 
– Properties & Architecture
– Build & Renovation
– Interior & Exterior Design
– Operating Equipment & Supplies
– Technology & Online Branding
– Services, Distribution Channels & Media,
 
το 100% Hotel Show θα δώσει την ευκαιρία στον ξενοδόχο να έρθει σε επαφή με όλο το φάσμα των επαγγελματιών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του καταλύματός του, έχοντας τη δυνατότητα να αναπτύξει επικερδείς συμφωνίες.
 
Η οικονομική ανακαίνιση ξενοδοχείου και το design θα πρωταγωνιστήσουν για άλλη μια φορά στο 100% Hotel Show, ενώ ο προσδιορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της διοργάνωσης το διάστημα 27-30 Νοεμβρίου 2015, εξασφαλίζει την καλύτερη δρομολόγηση των εκάστοτε συμφωνιών αλλά και το σωστό προγραμματισμό των εργασιών.
 
Η συνολική εκθεσιακή εμπειρία και οι ευκαιρίες για ανάπτυξη συμφωνιών αναβαθμίζεται μέσω του ειδικού online περιβάλλοντος του hotelshow.gr, που επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ επισκεπτών και εκθετών, οι οποίοι μπορούν να προκαθορίσουν τα ραντεβού τους πριν την έκθεση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αλλά και διασφαλίζοντας την ποιότητα των επαγγελματικών συναντήσεων.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024