Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo προχωρεί δυναμικά με τη συμμετοχή κορυφαίων επιχειρήσεων του τουρισμού
Εκθέσεις

Η 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo προχωρεί δυναμικά με τη συμμετοχή κορυφαίων επιχειρήσεων του τουρισμού

Απόλυτα στοχευμένη η Greek Tourism Expo θα αγκαλιάζει όλους τους κλάδους του ελληνικού τουρισμού δίνοντας στους εκθέτες της την δυνατότητα να παρουσιάσουν με ολοκληρωμένο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή τουριστική αγορά.

Η 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Αθήνας Greek Tourism Expo 2015 θα είναι η πετυχημένη διεθνής συνάντηση υψηλών εκπροσώπων του διεθνούς τουρισμού με ελληνικές επιχειρήσεις για την μεγαλύτερη προώθηση του ελληνικού τουρισμού.
 
Εκατό (100) υψηλού επιπέδου διεθνείς Hosted Buyers από 30 χώρες θα συναντηθούν στην έκθεση με πολλές και κορυφαίες ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα για να συνάψουν νέες και σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.
 
Επίσης οι χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καλύψουν τις επαγγελματικές τους ανάγκες από τη δυναμική παρουσία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εκατοντάδων εκθετών.
 
Απόλυτα στοχευμένη η Greek Tourism Expo θα αγκαλιάζει όλους τους κλάδους του ελληνικού τουρισμού δίνοντας στους εκθέτες της την δυνατότητα να παρουσιάσουν με ολοκληρωμένο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή τουριστική αγορά.
 
Καινοτομίες της 2ης έκθεσης Greek Tourism Expo:
 
 – MICE, City Break, Luxury Travel, Cruises & Leisure 
Θα είναι η κύρια επαγγελματική δραστηριότητα των Hosted Buyers τους οποίους η διοργάνωση της έκθεσης επιλέγει με αυστηρά κριτήρια.
 
 – Visitor’s Matching Program 
Προγραμματισμός συναντήσεων εκθετών και επισκεπτών. Η διοργάνωση της έκθεσης Greek Tourism Expo, για πρώτη χρονιά, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να προγραμματίσουν online, πριν την επίσκεψή τους, τις συναντήσεις τους με τους εκθέτες. Για το σκοπό αυτό πριν την έναρξη της έκθεσης θα αναρτηθεί στο site www.greektourismexpo.gr το Online Visitor’s Matching Program. Με πολύ απλό τρόπο οι επισκέπτες θα κάνουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα, θα επιλέγουν τους εκθέτες με τους οποίους θέλουν να προγραμματίσουν συνάντηση και στο τέλος της διαδικασίας επιλογής θα έχουν στη διάθεσή τους το πλήρες πρόγραμμα των επαγγελματικών τους συναντήσεων με τους εκθέτες.
 
 – Mobile App για επισκέπτες
H Greek Tourism Expo προσφέρει στους επαγγελματίες επισκέπτες μία ειδική και σύγχρονη εφαρμογή για smartphones την οποία θα μπορούν να «κατεβάσουν» μέσα από το website της έκθεσης, ή πριν την είσοδό τους στην έκθεση. Η εφαρμογή παρέχει στους επισκέπτες άμεση πληροφόρηση για όλα τα δρώμενα της έκθεσης, παράλληλες εκδηλώσεις, κληρώσεις, κ.λ.π.
 
Παράλληλες εκδηλώσεις
 
Εξέχοντες φορείς του τουριστικού κλάδου αλλά και άλλων συναφών με τον τουρισμό κλάδων θα εμπλουτίσουν την έκθεση με εκδηλώσεις και ημερίδες.
 
 – Το ΞΕΕ (Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος) θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα: «Ο Τουρισμός της Αθήνας»
 
 – Ο ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) επιμελείται την διοργάνωση της ημερίδας με θέμα: «Ελληνικός Τουρισμός : Παρόν & Μέλλον». Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα εξής θέματα: 
1) Ελληνικός Τουρισμός 2015: στοιχεία & αριθμοί
2) Τουρισμός & Τεχνολογία: μια επωφελής συνεργασία
3) Η επιχειρηματικότητα στο βήμα: Παρουσίαση επιλεγμένων start–up εταιρειών
 
 – Η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας υπογράφει την ημερίδα με θέμα: «Θαλάσσιος Τουρισμός και Κρουαζιέρα αιχμή για τον Ελληνικό Τουρισμό». Η εκδήλωση θα εστιάσει το ενδιαφέρον της σε σύγχρονα θέματα όπως: Στήριξη του κλάδου της κρουαζιέρας, homeporting και προοπτικές ανάπτυξης, ελληνική κρουαζιέρα και νέοι προορισμοί, ακτοπλοΐα μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού, λιμάνια και λιμενική πολιτική, ανάπτυξη Λιμένος Πειραιά, σημασία της ύπαρξης μαρινών στην Ελλάδα, yachting στις ελληνικές θάλασσες, κ.α.
 
H είσοδος στην έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη με προεγγραφή μέσω του web site www.greektourismexpo.gr.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024