Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔιοργάνωση τουριστικού forum από το Ελληνο-Τουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Ζάκυνθο
Ελληνο-Τουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Διοργάνωση τουριστικού forum από το Ελληνο-Τουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Ζάκυνθο

Ο πρόεδρος του Ελληνο-Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Π. Κουτσίκος, θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες στο forum για την παρούσα κατάσταση στο χώρο του τουρισμού και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξής του.

Στις 9-10-11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί forum με θέμα “Προοπτική Ανάπτυξης Τουρισμού Ελληνικών Νήσων – Επιχειρηματικότητα – Τεχνολογία –Καινοτομία’’. Το forum θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακύνθου.
Στο πρώτο πάνελ του forum με θέμα “Άνοιγμα επιχειρηματικών συνεργασιών της Ελλάδας με την Τουρκία στον τομέα του τουρισμού’’ εισηγητής θα είναι ο κ. Π. Κουτσίκος, πρόεδρος του Ελληνο-Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για την παρούσα κατάσταση στο χώρο του τουρισμού. Επίσης θα αναπτύξει με πρακτικό τρόπο τις δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξή του, όπως τη δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων για την Ελλάδα και την Τουρκία από τοπικούς τουριστικούς πράκτορες κλπ.

Η συμμετοχή στο forum είναι δωρεάν και όσοι επιθυμούν να μάθουν λεπτομέρειες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του επιμελητηρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024