Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Το πρώτο A350 XWB της Finnair έκανε την παρθενική του πτήση

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Σεπτέμβριος 2015, 09:23

Η Finnair θα γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη που θα λειτουργήσει το A350 XWB και η τρίτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο.


Το πρώτο A350 XWB της Finnair ολοκλήρωσε την πρώτη πτήση του στην Τουλούζη. Το αερο-σκάφος μπαίνει τώρα στην τελική φάση παραγωγής, περιλαμβάνοντας περαιτέρω ελέγχους, δοκιμές εδάφους και πτητικές δοκιμές. Το αεροσκάφος έχει προγραμματιστεί για παράδοση εντός των προσεχών εβδομάδων.

Η Finnair θα γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη που θα λειτουργήσει το A350 XWB και η τρίτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο. Η Finnair απέκτησε συνολικά 19 A350XWB και θα λειτουργήσει το στόλο σε δημοφιλείς προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, ξεκινώντας με το δρομολόγιο μεταξύ Ελσίνκι και Σαγκάης.

Το A350 XWB της Airbus είναι το ολοκαίνουργιο μεσαίου μεγέθους αεροσκάφους που πραγματοποιεί ταξίδια μεγάλου βεληνεκούς και το νεότερο μέλος αεροσκαφών ευρείας ατράκτου της Airbus. Το A350 XWB είναι το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό αεροσκάφος στον κόσμο, θέτοντας νέα πρότυπα όσον αφορά την εμπειρία πτήσης για τους επιβάτες, επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας για τις αεροπορικές εταιρείες. Το A350 XWB έχει 782 επιβεβαιωμένες παραγγελίες, από 40 πελάτες, από τον Αύγουστο του 2015.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top