Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Το 3ο Mediterranean Yacht Show και πάλι στο Ναύπλιο, 7-10 Μαΐου 2016

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Σεπτέμβριος 2015, 10:09

Το 3ο Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ναυπλιέων για τρίτη συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.


O Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού, στα πλαίσια της έκθεσης Monaco Yacht Show, διοργάνωσε δεξίωση την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στο Yacht Club de Monaco, με σκοπό τη συνάντηση Yacht Brokers και εξειδικευμένων δημοσιογράφων από όλο το κόσμο και την προώθηση του 3ου Mediterranean Yacht Show.

Με την ευκαιρία αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε για άλλη μια φορά όλους εκείνους, οι οποίοι υποστήριξαν το 2ο Mediterranean Yacht Show με την παρουσία τους, από 2 έως 6 Μαΐου 2015 στο Ναύπλιο, και ανακοίνωσε επίσημα τη διοργάνωση του 3ου Mediterranean Yacht Show για άλλη μια χρονιά στο Ναύπλιο, από 7 έως 10 Μαΐου 2016.

Το 2ο Mediterranean Yacht Show ήταν μια μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 240 πράκτορες που αντιπροσώπευαν τις μεγαλύτερες εταιρείες ναυλώσεων παγκοσμίως, εκτέθηκαν 67 σκάφη, συμμετείχαν 17 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του yachting και του τουρισμού και οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα δημιούργησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Το 3ο Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ναυπλιέων για τρίτη συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top