Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Η Goldair Tourism στηρίζει και το 2ο το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Medical Tourism Coordinators

Τατιάνα Ρόκου - 30 Σεπτέμβριος 2015, 15:22

Η Goldair Tourism στηρίζει και το 2ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης και πιστοποίησης για Ειδικούς Συντονιστές – Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού - Medical Tourism Coordinators/Facilitators.Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου εκπαιδευτικού κύκλου θα διεξαχθεί ξανά τον Νοέμβριο το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Temos Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος του οργανισμoύ Temos International στην Ελλάδα, με παγκόσμια εμπειρία στη Διασφάλιση Ποιότητας και Πιστοποίηση υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού, σε συνεργασία με το ΚΕΚ Νέα Γνώση, με την υποστήριξη της Goldair Tourism και υπό την αιγίδα του του Greek Medical Tourism Council (ΕΛΙΤΟΥΡ), υλοποιεί για δεύτερη φορά το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συντονιστές-Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), μέρος της διεθνούς εκπαιδευτικής πλατφόρμας “Health and Tourism Training Excellence”.

Πρόκειται για μια σύγχρονη ειδικότητα, απαραίτητη για την διαμόρφωση και την ανάπτυξη της αγοράς του ιατρικού τουρισμού και του τουρισμού υγείας σε κάθε χώρα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους/εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων όπως επίσης και του κλάδου της υγείας και η συνολική του διάρκεια είναι 60-75 ώρες. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015. Η υλοποίησή του θα γίνει στους χώρους του ΚΕΚ Νέα Γνώση (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος, 1ος όροφος, Στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης).


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top