Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Νέος σταθμός ενοικίασης για την Avis στο λιμάνι του Ηρακλείου

Τατιάνα Ρόκου - 02 October 2015, 13:55

Ο νέος σταθμός ενοικίασης της Avis στην Κρήτη είναι ο μοναδικός που βρίσκεται εντός του Λιμένα Ηρακλείου και έρχεται να προστεθεί στο υπάρχον δίκτυο της εταιρείας, που περιλαμβάνει 78 σταθμούς ενοικίασης.


Η Avis ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας νέου σταθμoύ ενοικίασης στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του δυναμικού προγράμματος αναδιοργάνωσης και επέκτασης της παρουσίας της.

Ο νέος σταθμός ενοικίασης της Avis στην Κρήτη είναι ο μοναδικός που βρίσκεται εντός του Λιμένα Ηρακλείου και έρχεται να προστεθεί στο υπάρχον δίκτυο της εταιρείας, που περιλαμβάνει 78 σταθμούς ενοικίασης. Σκοπός της λειτουργίας του νέου σταθμού είναι η εξυπηρέτηση της εγχώριας και εισερχόμενης τουριστικής κίνησης καθώς και όσων ταξιδεύουν προς το Ηράκλειο Κρήτης κατά τη διάρκεια του έτους.  

Παράλληλα, ο νέος σταθμός προσφέρει όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η Avis, όπως το πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred, τις premium υπηρεσίες Avis Prestige και Avis Chauffeur, καθώς και το πρόγραμμα Avis Flex, επιδιώκοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες αυτοκίνησης των πελατών της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top