Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑποφασίστηκε τελικά να δημιουργηθεί η πτέρυγα 5 στο αεροδρόμιο του Heathrow

Αποφασίστηκε τελικά να δημιουργηθεί η πτέρυγα 5 στο αεροδρόμιο του Heathrow

Παρά τη δύσκολη έκβαση στον κλάδο των αερομεταφορών, η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισε να προχωρήσει στην δημιουργία της 5η πτέρυγας, Terminal 5 στο αεροδρόμιο του Λονδίνου Heathrow. Ο γενικός […]

Παρά τη δύσκολη έκβαση στον κλάδο των αερομεταφορών, η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισε να προχωρήσει στην δημιουργία της 5η πτέρυγας, Terminal 5 στο αεροδρόμιο του Λονδίνου<...> Heathrow<.>.

Ο γενικός διευθυντής της IATA<.> κ. Pierre J. Jeanniot δήλωσε ότι, η αεροπορική βιομηχανία αξίζει να έχει και ορισμένα καλά νέα μετά τα γεγονότα της 11η Σεπτεμβρίου.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ‘το Heathrow είναι ένα από τα κυριότερα αεροδρόμια του κόσμου, αλλά τα τελευταία χρόνια υπέφερε από συνωστισμό. Όταν το Terminal 5 λειτουργήσει το 2007, θα δώσει μια πνοή στο αεροδρόμιο και στην Μεγάλη Βρετανία την δυνατότητα να παραμείνει ανάμεσα στα κύρια έθνη που εξυπηρετούν την Ευρωπαϊκή πολιτική αεροπορία. Επενδύσεις όπως αυτή του Terminal 5 χρειάζονται και σε πολλές άλλες περιοχές, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αλλά για μια βιομηχανία που αναπτύσσεται με ρυθμούς 5-7% το χρόνο, πρέπει να διαβεβαιώσουμε ότι παρόμοιες ενέργειες δεν θα χρειασθούν σχεδιασμό και προετοιμασία 14 χρόνων!’

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024