Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

5ος αγώνας ορεινός τρεξίματος Cοrfu Mountain Trail 2016 τον Φεβρουάριο του 2016

Τατιάνα Ρόκου - 06 Οκτώβριος 2015, 12:49

Ο αγώνας διοργανώνεται από το 'Corfu Mountain Trail' και αγώνας θα διεξαχθεί στη γεωγραφική ενότητα που ορίζεται από τα χωριά Μπενίτσες (όπου η αφετηρία και ο τερματισμός), Γαστούρι, Άγιοι Δέκα, Άνω Γαρούνα και Σταυρός.


Προκηρύσσεται ο 5os αγώνας τρεξίματος ορεινού τρεξίματος “Corfu Mountain Trail 2016”, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στην Κέρκυρα, με αφετηρία την πλατεία του παραλιακού και παραδοσιακού χωριού Μπενίτσες  (Αφετηρία - Τερματισμός).

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Corfu Mountain Trail και αγώνας θα διεξαχθεί στη γεωγραφική ενότητα που ορίζεται από τα χωριά Μπενίτσες (όπου η αφετηρία και ο τερματισμός), Γαστούρι, Άγιοι Δέκα, Άνω Γαρούνα και Σταυρός.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει τέσσερις διαδρομές: των 8 χλμ. (εκκίνηση: 11:00), των 17 χλμ. (Olive tree Trail, εκκίνηση: 10:00), των 40 χλμ. (Rain Trail, εκκίνηση: 8:00) και των 80 χλμ. (Night-Day Trail, εκκίνηση: Σαββατο 24:00 και όριο 18 ωρες). Ειδικά για τον τελευταίο αγώνα απαιτείται:

  • Ένας τερματισμός σε αγώνα 37 χλμ. βουνού τα τελευταία δύο χρόνια τουλαχιστον.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός.

Η  υψομετρική διαφορά της διαδρομής Night-Day Trail 80 χλμ. είναι 4.600+ της διαδρομής Rain Trail 40 χλμ. είναι  2.300+ μέτρα, και της διαδρομής Olive tree Trail 17 χλμ. είναι 1.020+ μέτρα.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή και στους αγώνες πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας  της διοργάνωσης  από 15/10 έως 31/12/2015 αυστηρώς.

Οι μετακινούμενοι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σχετικά με τη διαμονή τους από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ενώ η οργανωτική επιτροπή ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν λεωφορεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου στο πακέτο εγγραφής θα περιλαμβάνει εγγραφή στον αγώνα, μεταφορά και επιστροφή καθώς και διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top