Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτρατηγική συμμαχία Tripadvisor – Priceline Group (Booking.com)
Online booking

Στρατηγική συμμαχία Tripadvisor – Priceline Group (Booking.com)

Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις καταχωρίσεις των ξενοδοχείων στο Booking.com και απλά κανοντας κλικ στο 'Κράτηση Τώρα' θα κάνουν κράτηση απευθείας στο TripAdvisor. Σταδικά, και τα εμπορικά σήματα priceline.com και Agoda.com είναι πιθανό συμμετάσχουν στην πλατφόρμα.

Το TripAdvisor και ο Όμιλος Priceline ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία, σύμφωνα με την οποία ορισμένες από τις γνωστές επωνυμίες του Ομίλου Priceline θα βρίσκονται στην πλατφόρμα άμεσων κρατήσεων του TripAdvisor. Από τον Όμιλο Priceline, το Booking.com θα είναι το πρώτο εμπορικό σήμα στο οποίο θα εφαρμοστεί η νέα εταιρική σχέση, μέσω του παγκόσμιου δικτύου των καταλυμάτων, και σταδιακά τα εμπορικά σήματα priceline.com και Agoda.com είναι πιθανό συμμετάσχουν στην πλατφόρμα. Έχουν ήδη ξεκινήσεις οι υποστηριστικές διεργασίες για την ένταξη των ξενοδοχείων του Ομίλου Priceline, τα οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμα σύντομα για άμεσες κρατήσεις.

“Η ένταξη του Ομίλου Priceline στην πλατφόρμα άμεσων κρατήσεων είναι μια τεράστια νίκη για τους ταξιδιώτες και δεν θα μπορούσε να είμασταν περισσότερο ενθουσιασμένοι που είναι οι πρώτοι μας στρατηγικοί, ΟΤΑ (Online Travel Agents) συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο”, δήλωσε ο Stephen Kaufer, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του TripAdvisor. “Εκατομμύρια χρήστες του TripAdvisor που επισκέπτονται την ιστοσελίδα για να προγραμματίσουν, να συγκρίνουν τις τιμές και να κάνουν κράτηση του ταξιδιού τους, θα είναι σε θέση να κάνουν κράτηση άμεσα από την παγκόσμια βάση ξενοδοχείων του Ομίλου Priceline, επιπρόσθετα από τα 235.000 ακίνητα που ήδη άμεσα προσφέρουμε για κρατήσεις στο TripAdvisor”.

“Το TripAdvisor είναι εδώ και πολύ καιρό συνεργάτης του Ομίλου Priceline και η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης θετικής εξέλιξης αυτής της σχέσης“, δήλωσε ο Darren Huston, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Priceline. “Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να βιώσουν τον κόσμο, και συνεχώς καινοτομούμε για το πως και σε ποιο σημείο θα συνεργαστούμε με τους καταναλωτές για να τους βοηθήσουμε να το κάνουν αυτό. Τώρα πιστεύουμε ότι αυτό το επώνυμο κανάλι μπορεί να βοηθήσει περισσότερους πελάτες να γνωρίσουν με τα προϊόντα και τις εμπειρίες που παρέχουμε”.

Πως θα λειτουργεί πρακτικά η συνεργασία Tripadvisor – Priceline Group Inventory
Με τις άμεσες κρατήσεις, οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις καταχωρίσεις των ξενοδοχείων στο Booking.com και απλά κανοντας κλικ στο “Κράτηση Τώρα” θα κάνουν κράτηση απευθείας στο TripAdvisor. Το TripAdvisor θα ενημερώνει τους καταναλωτές ότι οι κρατήσεις τους τροφοδοτούνται από το Booking.com, και εκπρόσωποι του Booking.com θα χειρίζονται όλη την εξυπηρέτηση πελατών που σχετίζεται με τη συναλλαγή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024