Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Ψηφιακή reception σε καμπίνα ανελκυστήρα από την Entranet

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Οκτώβριος 2015, 09:21

Ήδη η εταιρεία συζητά με επιχειρήσεις από Γαλλία, Ιταλία, Αυστραλία, Ινδία, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και πολλές άλλες χώρες για την εξάπλωση σε παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Entranet και των καινοτόμων προϊόντων της στην Interlift 2015, τη μεγαλύτερη έκθεση ανελκυστήρων στον κόσμο, στο Augsburg στη Γερμανία, από 13 έως 16 Οκτωβρίου.

Η εταιρεία, πρωταθλήτρια στην καινοτομία -σύμφωνα με τα European Business Awards 2014-2015– παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό, το νέο της προϊόν της, to talk2lift avatar, την πρώτη, παγκοσμίως, ψηφιακή reception μέσα στην καμπίνα του ανελκυστήρα.

Πρόκειται για μια ψηφιακή φιγούρα στο ρόλο της υποδοχής, που έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει την παρουσία ατόμων μέσα στην καμπίνα του ανελκυστήρα, να ακούει και να εκτελεί τις εντολές τους. Συνδυάζει άψογα την ευκολία χρήσης, που προσφέρει η φωνητική αναγνώριση με τον μοντέρνο σχεδιασμό του μέλλοντος.

Το ενδιαφέρον για διανομή και αντιπροσώπευση των προϊόντων ήταν μεγάλο από εταιρείες από όλο τον κόσμο. Ήδη η εταιρεία συζητά με επιχειρήσεις από Γαλλία, Ιταλία, Αυστραλία, Ινδία, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και πολλές άλλες χώρες για την εξάπλωση σε παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της Ιnterlift 2015, εταιρείες εδραιωμένες στο χώρο των ανελκυστήρων (Schaefer, Kleemann, Doppler, Metron, κ.ά.), οι οποίες συμμετείχαν στην έκθεση, επέλεξαν να φιλοξενήσουν στα περίπτερά τους ανάμεσα στα δικά τους προϊόντα, την τεχνολογία talk2lift και talk2lift avatar αναγνωρίζοντας έμπρακτα ότι τα προϊόντα της Entranet είναι οι “έξυπνες” συσκευές που διευκολύνουν την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων.

Το talk2lift avatar συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σειρά προϊόντων talk2lift, που αποτελεί το πρώτο και μοναδικό σύστημα φωνητικού ελέγχου ανελκυστήρα, και ήδη απαρτίζεται από τα:
α. talk2lift συσκευή ελεύθερης τοποθέτησης.
β. talk2lift συσκευή ενσωματωμένη στην μπουτονιέρα.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top