Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ellinair προσφέρει 24 ώρες δωρεάν στάθμευση για Αθήνα – Θεσσαλονίκη με επιστροφή, έως 31 Δεκεμβρίου

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Οκτώβριος 2015, 11:15

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δωρεάν στάθμευσης ισχύει για όλους τους ναύλους εισιτηρίων της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη έως και τη λήξη της προσφοράς, με τη χρήση των boarding passes του επιβάτη.


Είκοσι τέσσερις ώρες δωρεάν στάθμευση θα έχουν οι επιβάτες της νέας πτήσης της Ellinair Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και απευθύνεται τόσο σε επιβάτες που ξεκινούν τη μετακίνησή τους από την Αθήνα, όσο και σε επιβάτες που ξεκινούν τη μετακίνησή τους από τη Θεσσαλονίκη και διαθέτουν εισιτήρια με επιστροφή.

Στη Θεσσαλονίκη, η Ellinair προσφέρει 24 ώρες στάθμευση χωρίς χρέωση στα πάρκινγκ του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία” P6 και P7. Στην Αθήνα, η Ellinair, σε συνεργασία με την Europcar, προσφέρει 24 ώρες στάθμευση χωρίς χρέωση στο Eparking της Europcar, το οποίο βρίσκεται πριν το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δωρεάν στάθμευσης ισχύει για όλους τους ναύλους εισιτηρίων της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη έως και τη λήξη της προσφοράς, με τη χρήση των boarding passes του επιβάτη, όπως εξηγείται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η έναρξη της σύνδεσης Αθήνας και Θεσσαλονίκης με την αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου σημείωσε ιδιαίτερα υψηλές πληρότητες και η εταιρεία καλωσόρισε τους επιβάτες της, προσφέροντάς τους ένα λευκό τριαντάφυλλο και μία ευχαριστήρια επιστολή. Στον προγραμματισμό της, η Ellinair έχει ενσωματώσει δύο πτήσεις καθημερινά, με αεροσκάφη τύπου Airbus 319.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top