Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΗ Distribusion παρουσιάζει το πρώτο σύστημα GDS για υπεραστικά λεωφορεία
Οδικές μεταφορές

Η Distribusion παρουσιάζει το πρώτο σύστημα GDS για υπεραστικά λεωφορεία

Η γερμανική νεοφυής ταξιδιωτική τεχνολογική εταιρεία συνδέει τις εταιρείες λεωφορείων με τα ταξιδιωτικά γραφεία μεταπώλησης σε όλο τον κόσμο.

Η Distribusion Technologies παρουσιάζει το πρώτο παγκόσμιο σύστημα διανομής (GDS) για υπεραστικά δρομολόγια λεωφορείων. Η εταιρεία ξεκίνησε με επιτυχία σε 15 ευρωπαϊκές χώρες και τώρα πλέον έχει παρουσία και στην Ελλάδα. Στόχος της Distribusion είναι η  απλοποίηση των διεθνών πωλήσεων εισιτηρίων για λεωφορεία, προς όφελος εταιρειών λεωφορείων και των ταξιδιωτικών γραφείων.

Η απλοποίηση των πωλήσεων εισιτηρίων υπεραστικών λεωφορείων
Η νεοφυής ταξιδιωτική τεχνολογική εταιρεία συνδέει τις εταιρείες λεωφορείων με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε όλο τον κόσμο. Οι εταιρείες λεωφορείων έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολλά δίκτυα πωλήσεων, τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός, όπως ταξιδιωτικοί πράκτορες και ιστότοποι (OTA) αλλά και εφαρμογές σε κινητές συσκευές, από ένα μόνο σημείο. Η Distribusion βοηθά τους μεταπωλητές να προσφέρουν στους πελάτες τους μεγάλη γκάμα εισιτηρίων λεωφορείων μέσα από μια ενιαία ολοκληρωμένη πλατφόρμα κρατήσεων. Εξάλλου, η Distribusion προσφέρει ένα δωρεάν εργαλείο στις εταιρείες λεωφορείων για να πωλούν εισιτήρια στον δικό τους ιστότοπο.

Η Distribusion προσφέρει ένα σύστημα κρατήσεων που περιλαμβάνει τη διαχείριση εισιτηρίων, τη λογιστική υποστήριξη και την πραγματοποίηση πληρωμών. Παράλληλα επιτρέπει στους μεταπωλητές να προσφέρουν στους πελάτες τους μεγάλη γκάμα εισιτηρίων λεωφορείων μέσα από μια ενιαία ολοκληρωμένη πλατφόρμα κρατήσεων.

Ο Julian Hauck, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής επεξηγεί τα οφέλη: “Θέλουμε να κάνουμε την κράτηση εισιτηρίου για λεωφορείο εξίσου απλή και οικονομικά συμφέρουσα με την κράτηση του αεροπορικού εισιτηρίου. Με τη σύνδεση των εταιρειών λεωφορείων με μεγάλο αριθμό μεταπωλητών, τους παρέχουμε υποστήριξη ώστε να προσεγγίσουν νέους διεθνείς πελάτες, να πραγματοποιήσουν επιπλέον πωλήσεις και να αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο τα λεωφορεία τους. Έως τώρα, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία (OTA) έπρεπε να συνδέονται με διαφορετικές εταιρείες λεωφορείων και να τηρούν πολυάριθμα συστήματα κρατήσεων. Αυτό που προσφέρουμε είναι μια ενιαία λύση με όλες τις υπηρεσίες υπεραστικών λεωφορείων σε μία και μόνο πηγή”.

Σύνδεση των εταιρειών λεωφορείων στην Ελλάδα με τον ταξιδιωτικό κλάδο
Η Distribusion προσφέρει ήδη τα δρομολόγια 160 και πλέον εταιρειών λεωφορείων σε 3.500 ταξιδιωτικά πρακτορεία και δεκάδες μεταπωλητές στο διαδίκτυο με περισσότερους από 3,5 εκατ. επισκέπτες κάθε μήνα. Η Distribusion υλοποίησε με επιτυχία το σύστημα GDS σε 15 ευρωπαϊκές χώρες και στοχεύει πλέον να ενοποιήσει στο σύστημα τις εταιρείες λεωφορείων και τα δίκτυα πώλησης που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Η εταιρεία αξιοποιεί την πολυετή πείρα της στον κλάδο των συγκοινωνιών με λεωφορείο, καθώς οι ιδρυτές της έχουν δημιουργήσει ήδη μία από τις πιο επιτυχημένες διαδικτυακές πλατφόρμες για συγκοινωνίες με λεωφορείο στην Γερμανία.

Η Distribusion ανέπτυξε το πρώτο παγκόσμιο σύστημα διανομής (GDS) για τον κλάδο υπεραστικών λεωφορείων. Η νεοφυής ταξιδιωτική τεχνολογική εταιρεία με έδρα το Βερολίνο συνδέει τις εταιρείες υπεραστικών λεωφορείων με ταξιδιωτικούς πράκτορες όπως ταξιδιωτικοί ιστότοποι, OTA, πρακτορεία ή εφαρμογές για κινητά σε όλο τον κόσμο. Η Distribusion προσφέρει περιεχόμενο για υπεραστικά λεωφορεία που περιλαμβάνει το σύστημα κράτησης και υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων, τιμολόγησης και διεκπεραίωσης πληρωμών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024