Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Το νέο βίντεο της KLM για την ασφάλεια των πτήσεων εμπνέεται από την τεχνοτροπία Delftware

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Οκτώβριος 2015, 13:18

Το νέο βίντεο της KLM για την ασφάλεια των πτήσεων χρησιμοποιεί περισσότερα από 1.000 πλακίδια, ειδικά σχεδιασμένα και χρωματισμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια για τον συγκεκριμένο σκοπό. Το βίντεο δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως ακριβώς η KLM δίνει σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η ασφάλεια των πτήσεων.Από την 1η Νοεμβρίου η KLM Royal Dutch Airlines θα προβάλλει ένα καινοτόμο και ξεχωριστό βίντεο για την ασφάλεια των πτήσεων σε όλες τις διηπειρωτικές πτήσεις, εμπνευσμένο από τις τεχνικές διακόσμησης των πορσελάνινων δημιουργιών Delftware.

Το νέο βίντεο της KLM για την ασφάλεια των πτήσεων χρησιμοποιεί περισσότερα από 1.000 πλακίδια, ειδικά σχεδιασμένα και χρωματισμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια για τον συγκεκριμένο σκοπό. Το βίντεο δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως ακριβώς η KLM δίνει σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η ασφάλεια των πτήσεων.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους διάσημους τεχνίτες Delft Blue, με κάθε λεπτομέρεια να είναι ζωγραφισμένη με προσοχή. Η KLM διεξάγει διαδικασίες για την ασφάλεια, με την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια. Το σενάριο “μεταφράστηκε” αρχικά σε χειροποίητα Delftware σχέδια, τα οποία στη συνέχεια χρωματίστηκαν πάνω στα πλακίδια. Έπειτα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία με το stop-motion animation, έγινε η εγγραφή των οδηγιών ασφαλείας της πτήσης για τους επιβάτες, πλακίδιο-πλακίδιο.

Ολλανδικός σχεδιασμός
Ακριβώς όπως το νέο βίντεο για την ασφάλεια των πτήσεων, έτσι και η σειρά “Tasty Blue” στην τροφοδοσία της οικονομικής θέσης της KLM εμπνέεται από το σχεδιασμό Delftware. Τα καρότσια, τα σουπλά, τα χάρτινα κουτάκια και τα φλυτζάνια, όλα διαθέτουν λεπτομέρειες ή στοιχεία Delftware. Τα νέα αυτά στοιχεία του design ακολουθούν το ίδιο concept με τις μινιατούρες των ολλανδικών σπιτιών Delftware οι οποίες ξεκίνησαν να προσφέρονται τη δεκαετία του 1950 στους επιβάτες της  Business Class.

Τα επιτραπέζια σκεύη της World Business Class, καθώς και το νέο εσωτερικό των αεροσκαφών του στόλου, σχεδιάστηκαν από Ολλανδούς δημιουργούς. Επιπλέον, η KLM έχει μια μακρά παράδοση στο να σερβίρει δημιουργίες κορυφαίων Ολλανδών σεφ στην World Business Class, επιβεβαιώνοντας τις ολλανδικές ρίζες της, αλλά και τη διεθνή γοητεία που εκπέμπει.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top