Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsBooking.com για Επαγγελματίες : Προσαρμοσμένη πλατφόρμα στις ανάγκες του επαγγελματία ταξιδιώτη ή διαχειριστή ταξιδιών
Online booking

Booking.com για Επαγγελματίες : Προσαρμοσμένη πλατφόρμα στις ανάγκες του επαγγελματία ταξιδιώτη ή διαχειριστή ταξιδιών

Το Booking.com για Επαγγελματίες παρέχει εύκολη κατηγοριοποίηση και δημιουργία αναφορών των οργανωμένων κρατήσεων.

Το Booking.com για Επαγγελματίες είναι για μια δωρεάν, αναβαθμισμένη πλατφόρμα του booking.com, με σκοπό να βοηθήσει τους επαγγελματίες του τουρισμού να οργανώσουν, να κλείνουν και να διαχειρίζονται τα επαγγελματικά τους ταξίδια εύκολα.

Το Booking.com για Επαγγελματίες είναι μια υπηρεσία προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους ως επαγγελματία ταξιδιώτη ή διαχειριστή ταξιδιών. Παρέχει εύκολη κατηγοριοποίηση και δημιουργία αναφορών των οργανωμένων κρατήσεων. Επιπλέον, μπορεί κανείς να κάνει αναζήτηση για χρήσιμες διευθύνσεις, τοπικά αξιοθέατα και κοντινές υπηρεσίες απευθείας από τον λογαριασμό του, για να εκμεταλλεύεται τα ταξίδια του με τον καλύτερο τρόπο.

Τέλος, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες έχουν έκπτωση 10% σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (η έκπτωση αυτή ισχύει και για τα ταξίδια αναψυχής).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024