Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚλειστό το αεροδρόμιο του Μπαλί λόγω ηφαιστειακής τέφρας
Αεροδρόμια

Κλειστό το αεροδρόμιο του Μπαλί λόγω ηφαιστειακής τέφρας

Η Ινδονησία έκλεισε το αεροδρόμιο του Μπαλί, ένα από τα πιο πολυσύχναστα διεθνή αεροδρόμια, ακυρώνοντας εκατοντάδες πτήσεις, εξαιτίας της τέφρας που προκλήθηκε από ηφαίστειο που εξερράγη στο βουνό Rinjani, σε κοντινό νησί.

Η Ινδονησία έκλεισε μέχρι αύριο το διεθνές αεροδρόμιό της στο Μπαλί, το οποίο διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό τουριστών, λόγω των ηφαιστειακών εκρήξεων του βουνού Rinjani σε γειτονικό νησί, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία σήμερα. Τα αεροδρόμια Ngurah Rai στο Μπαλί και Selaparang στη Δυτική Νουσά Τενγκαρά θα παραμείνουν κλειστά μέχρι αύριο, Πέμπτη και θα αξιολογηθεί κατά πόσο θα μπορέσουν να ανοίξουν αύριο κανονικά, ανέφερε η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ινδονησίας.

Συνολικά 692 πτήσεις έχουν ακυρωθεί μέχρι αυτήν τη στιγμή.

Και τον περασμένο Ιούλιο εκατοντάδες τουρίστες είχαν “παγιδευθεί” στο Μπαλί, όταν το αεροδρόμιο του νησιού είχε κλείσει και πάλι λόγω ηφαιστιακών εκρήξεων στο βουνό Raung, στην ανατολική Ιάβα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024