Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Οι Βρετανοί αποτελούν το κέντρο βάρους στο σύνολο των ξένων τουριστών της Σκιάθου

Τατιάνα Ρόκου - 04 Νοέμβριος 2015, 14:45

H Σκιάθος συγκεντρώνει τα βλέμματα των επισκεπτών της World Travel Market αξιοποιώντας τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς, με τις νέες απευθείας πτήσεις από βρετανικές πόλεις προς τον διεθνή αερολιμένα Σκιάθου JSI 'Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης'.


Για  ακόμη μια χρονιά συμμετέχει ο Δήμος Σκιάθου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου World Travel Market, στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής ο  στόχος της συμμετοχής για άλλη μια φορά σε αυτό το παγκόσμιο τουριστικό γεγονός είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του νησιού και προσέλκυση ακόμη περισσότερων τουριστών στη διάρκεια της νέας σεζόν από τη βρετανική αγορά, οι οποίοι αποτελούν εκ των πραγμάτων το κέντρο βάρους στο σύνολο των ξένων επισκεπτών του νησιού.

H Σκιάθος συγκεντρώνει τα βλέμματα των επισκεπτών της έκθεσης αξιοποιώντας τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς, με τις νέες απευθείας πτήσεις από βρετανικές πόλεις προς τον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου JSI “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”.

Την υπουργό Τουρισμού κα Ελενα Κουντουρά στο desk της Σκιάθου καλωσόρισαν η αντιπροσωπεία του Δήμου Σκιάθου, αλλά και επιχειρηματίες του νησιού που βρίσκονται στο Λονδίνο και πραγματοποιούν επαφές με παράγοντες του εξωτερικού, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το “κύμα” των Βρετανών τουριστών.Εκδηλώνοντας παράλληλα στην κα Κουντουρά την πρόθεση των ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων του νησιού για συνέργειες και στοχευμένες δρασεις, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και άλλα θέματα τουριστικής ανάπτυξης, όπως ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος, η αύξηση της κατά κεφαλήν δαπάνης των τουριστών, η αειφόρος ανάπτυξη-προστασία των φυσικών και πολιτιστικών πόρων, η τόνωση της απασχόλησης και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η στήριξη της επιχειρηματικότητας και άλλα πολλά, τα οποία θα εισέλθουν σε φάση υλοποίησης στο άμεσο μέλλον.

Στην έκθεση WTM του Λονδίνου βρέθηκαν επίσης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωσταντίνος  Αγοραστός, καθώς και o εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Σποράδων κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, που είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σειρά επαφών με φορείς, τουριστικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες καθώς και με δημοσιογράφους εξειδικευμένους στο θεματικό τουρισμό για τη δημιουργία νέων επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και την παρουσίαση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Επίσης, παραβρέθηκαν ο κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου, τουριστικός πράκτορας Dolphin of Skiathos, ο κ. Παναγιώτης Διολέττας, πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Σκιάθου, ο κ. Κωσταντίνος Πίππης, τουριστικός πράκτορας και υπεύθυνος transfers και οι κ.κ. Αριστείδης και Πέτρος Δερβένης από το Skiathos Palace Hotel.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top