Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTo HomeExchange.com διακρίθηκε ως η Νο1 πλατφόρμα κρατήσεων από την USA TODAY
Online booking

To HomeExchange.com διακρίθηκε ως η Νο1 πλατφόρμα κρατήσεων από την USA TODAY

Η διάκριση έγινε από μια επιτροπή που αποτελείται από την USA TODAY, τα 10Best.com and κορυφαίους travel experts.

Τα φετινά Readers’ Choise Awards της USA TODAY και τα 10Best ανακοίνωσαν ότι τo HomeExchange.com διακρίθηκε ως η Νο1 πλατφόρμα κρατήσεων στη φετινή κατάταξη, αφού αναμετρήθηκε στενά με τον συνεργάτη της, TripAdvisor, και πλατφόρμες όπως το AirBnB και η Expedia. Η διάκριση έγινε από μια επιτροπή που αποτελείται από την USA TODAY, τα 10Best.com and κορυφαίους travel experts.

“Είμαι πολύ χαρούμενος” δήλωσε ο Ed Kushins, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του HomeExchnage.com. “Tο γεγονός ότι τόσοι πολλοί ταξιδιώτες μας εμπιστεύονται και εκτιμούν τις υπηρεσίες μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθειά  μας ώστε να παρέχουμε σε κάθε ταξιδιώτη την απόλυτα τέλεια εμπειρία”.

Κυριολεκτικά χιλιάδες καταχωρήσεις σε μοναδικούς προορισμούς, και χιλιάδες ταξιδιώτες αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο ότι η ανταλλαγή σπιτιών είναι το μέλλον του ταξιδιού”, είπε ο Jim Pickell, πρόεδρος της εταιρείας. “Το να φιλοξενείτε κανείς οπουδήποτε στον κόσμο είναι μια ανεκτίμητη εμπειρία η οποία δεν θα έπρεπε να κοστίζει τίποτα παραπάνω από να μένει κανείς στο σπίτι του”.

Βασισμένο πάνω σε αξίες όπως η εμπιστοσύνη και ο ενθουσιασμός το HomeExchange.com έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη online ταξιδιωτική υπηρεσία στον κόσμο, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό στην αγορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024