Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileWeb Design & Development για τους παραδοσιακούς ξενώνες 'Θαλόρη' από την Eyewide – Digital Marketing Agency
Ξενοδοχία

Web Design & Development για τους παραδοσιακούς ξενώνες 'Θαλόρη' από την Eyewide – Digital Marketing Agency

Εκτός από τη σχεδίαση του website, η Eyewide ανέλαβε τη διάρθρωση της δομής της ιστοσελίδας καθώς και τη συγγραφή – μετάφραση των κειμένων.

Το συγκρότημα αναπαλαιωμένων παραδοσιακών κατοικιών στην Κρήτη “Θαλόρη” εμπιστεύθηκε την Eyewide – Digital Marketing Agency (με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης) για την ανασχεδίαση του website του. Ύστερα από χρόνια συνεργασίας των δύο επιχειρήσεων και με τις τεχνολογικές απαιτήσεις να “τρέχουν”, το http://www.thalori.com ανανεώθηκε σε responsive design για εύκολη χρήση, φιλική προς τον επισκέπτη του.

Εκτός από τη σχεδίαση του website, η Eyewide ανέλαβε τη διάρθρωση της δομής της ιστοσελίδας καθώς και τη συγγραφή – μετάφραση των κειμένων.

Όλοι οι συνεργάτες της EyeWide Digital Marketing Agency εργάστηκαν για ένα άρτιο αποτέλεσμα και την εύκολη πλοήγηση του χρήστη όπου και αν βρίσκεται, όποια συσκευή και αν χρησιμοποιεί. Μέσα από το νέο site της “Θαλόρη” μπορεί κανείς να κάνει κράτηση για τη διαμονή του, αλλά και να ενημερωθεί για τους παραδοσιακούς ξενώνες, τους ανθρώπους, τα νέα, τις δραστηριότητες, την περιοχή και ότι άλλο έχει σχέση με την επιχείρηση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024