Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήDestination Thessaloniki στην 31η έκθεση Philoxenia
Συνέδρια

Destination Thessaloniki στην 31η έκθεση Philoxenia

Το συνέδριο, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, 'Αιμίλιος Ριάδης', αποτελεί συνδιοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η ανάπτυξη του τουρισμού και των εναλλακτικών μορφών του θα βρεθεί στο επίκεντρο του συνεδρίου Destination Thessaloniki: 365 days of Μeetings, Studies, Sports, Cruises and Health, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia.

Το συνέδριο, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων “Αιμίλιος Ριάδης” του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, αποτελεί συνδιοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Ακόμη τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ υποστηρίζεται από το Thessaloniki Convention Bureau, τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Νομού Θεσσαλονίκης και τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη της δυναμικής που αναπτύσσεται από διαφορετικές μορφές τουρισμού τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή καθόλη τη διάρκεια του έτους, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ανταγωνιστικού προορισμού στη νοτιοανατολική Ευρώπη και στη Μεσόγειο.
 
Το συνέδριο φιλοξενεί πέντε ενότητες εναλλακτικών μορφών τουρισμού (συνεδριακός, εκπαιδευτικός, αθλητικός, ιατρικός και τουρισμός κρουαζιέρας) με πλειάδα εξειδικευμένων ομιλητών.

Το Destination Thessaloniki μπορούν να το παρακολουθήσουν τόσο οι επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού, όσο και άλλοι ενδιαφερόμενοι, όπως φοιτητές, δημοσιογράφοι κ.ά., ενώ η είσοδος είναι δωρεάν, με υποχρεωτική καταγραφή στην υποδοχή.

Μέγας Χορηγός είναι ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ και χορηγός η εταιρεία Εllinair του Ομίλου Μουζενίδη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024