Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑύξηση της επισκεψιμότητας αναμένει ο Δήμος Μονεμβασίας την επερχόμενη τουριστική περίοδο
Εκθέσεις

Αύξηση της επισκεψιμότητας αναμένει ο Δήμος Μονεμβασίας την επερχόμενη τουριστική περίοδο

Η ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ απένειμε Έπαινο στο περίπτερο του Δήμου Μονεμβασίας για τη συμμετοχή του και την αξιόλογη και σταθερή παρουσία του.

Αισθητή ήταν και φέτος η συμμετοχή του Δήμου Μονεμβασίας, με δικό του περίπτερο, στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης HELEXPO.

Το πρόγραμμα ”Β2Β-Point” έδωσε τη δυνατότητα στους εκθέτες της Philoxenia να προγραμματίσουν συναντήσεις με καταξιωμένους επαγγελματίες του τουρισμού, από 32 και πλέον χώρες στόχους, όπως τη Γερμανία, τη Βρετανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Κύπρο, το Ισραήλ, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία κ.ά.).

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους εμπορικούς επισκέπτες, δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους του Δήμου Μονεμβασίας, κ.κ. Δημήτρη Πολλάλη και Θεοδούλη Σπυριδάκου, να αναδείξουν τις τουριστικές δυνατότητες και τα μοναδικά τουριστικά πλεονεκτήματα του τόπου, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος, την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή αλλά και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διενεμήθη πλούσιο τουριστικό υλικό, ενώ αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι επισκέπτες για το τουριστικό χαρτοφυλάκιο του Δήμου, με ιδιαίτερη έμφαση τις φυσικές ομορφιές, το περιβάλλον, το κλίμα, την ιστορία και τα μνημεία, τα προϊόντα αλλά και όλες τις εν γένει εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Ενθαρρυντικά ήταν επίσης τα μηνύματα για την επερχόμενη τουριστική περίοδο, όπου σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένεται αύξηση της επισκεψιμότητας, αφού άλλωστε, τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Μονεμβασίας έχει αναδειχθεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς τουριστών, τόσο της εγχώριας αγοράς όσο και του εξωτερικού.

Το περίπτερο επισκέφτηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα, δήμαρχοι από όλη την Επικράτεια, τουριστικοί φορείς, καθώς επίσης και πλήθος κόσμου από τη Βόρεια Ελλάδα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ απένειμε Έπαινο στο περίπτερο του Δήμου Μονεμβασίας για τη συμμετοχή του και την αξιόλογη και σταθερή παρουσία του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024