Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Χαλκιδική στους 8 καλύτερους προορισμούς για αποτοξίνωση από την τεχνολογία
Προορισμοί

Η Χαλκιδική στους 8 καλύτερους προορισμούς για αποτοξίνωση από την τεχνολογία

Το Lonely Planet προτείνει επίσκεψη στα ακατοίκητα νησιά της Χαλκιδικής, και αναφέρει: 'H Xαλκιδική είναι ευρέως γνωστή για τις διακοπές στον ήλιο και τη θάλασσα. Διαθέτει εξαιρετικά παραθαλάσσια resort, ψαροταβέρνες λίγα βήματα από την ακτή και ο αέρας έχει το άρωμα του ούζου και του αντηλιακού'.

Το Lonely Planet τοποθετεί τη Χαλκιδική ανάμεσα στους 8 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για διακοπές αποτοξίνωσης σε άρθρο του στην ψηφιακή έκδοση με τίτλο “Ταξίδια μακριά από την τεχνολογία: Πού να ταξιδέψετε για μια πραγματική αποτοξίνωση από τον ψηφιακό κόσμο”.

Οι 8 αυτοί προορισμοί προκρίνονται για διακοπές για όσους αναζητούν την επαφή με τη φύση μακριά από τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, το wifi και instant messages και υπόσχονται αποτοξίνωση από την τεχνολογία καθώς τα ηλεκτρονικά μηνύματα αντικαθίστανται από ψαλμωδίες σε μοναστήρια, την απόλυτη ησυχία ή τον ήχο των κυμάτων της θάλασσας.

Το Lonely Planet προτείνει επίσκεψη στα ακατοίκητα νησιά της Χαλκιδικής, και αναφέρει: “H Xαλκιδική είναι ευρέως γνωστή για τις διακοπές στον ήλιο και τη θάλασσα. Διαθέτει εξαιρετικά παραθαλάσσια resort, ψαροταβέρνες λίγα βήματα από την ακτή και ο αέρας έχει το άρωμα του ούζου και του αντηλιακού.

Όμως, μπορείτε να εξερευνήσετε την ηλιόλουστη ενδοχώρα της Ελλάδας με πιο περιπετειώδη διάθεση. Αυτή η εμπειρία περιπέτειας περιλαμβάνει island hopping σε νησιά ακατοίκητα πέρα από τη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Επομένως πρέπει να περιμένετε εμπειρίες από ελεύθερο κάμπινγκ, φωτιές και ψάρεμα. Η ατμόσφαιρα είναι ποιητική, θα έρθετε κοντά με την εμπειρία της απομόνωσης και φυσικά δεν υπάρχει ηλεκτρισμός.

Άλλωστε, το wifi είναι ένας περιττός περισπασμός όταν συλλέγετε τροφή για το δείπνο”.

Οι 8 καλύτεροι προορισμοί για αποτοξίνωση από την τεχνολογία
1. Πολυτελείς ξενώνες, Ναμίμπια
2. Royal Belum State Park, Μαλαισία
3. Μπρόκεν Χιλ, Αυστραλία
4. Eqi glacier, Γροιλανδία
5. Κιστερκιανά μοναστήρια, Καταλονία
6. Green Bank, ΗΠΑ
7. Ακατοίκητα νησιά της Χαλκιδικής, Ελλάδα

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024