Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Μ. Κόνσολας (ΝΔ): Ο πρωθυπουργός αδιαφορεί για τις επιπτώσεις σε νησιά κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, από το προσφυγικό

Τατιάνα Ρόκου - 30 Νοέμβριος 2015, 16:11

Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη στο κοινό ανακοινωθέν για την υποχρέωση της Τουρκίας να εφαρμόσει τη συμφωνία επανεισδοχής παράνομων μεταναστών που έχει υπογράψει με την Ελλάδα, αλλά και το πλαίσιο και τον τρόπο επαναπροώθησής τους, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο να εγκλωβίζονται όλο και περισσότεροι στην Ελλάδα. λέει ο βουλευτής Δωδεκανήσου και επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας.


Ο βουλευτής Δωδεκανήσου και επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, με αφορμή τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής για το Προσφυγικό έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Τίθεται πλέον σαφές ζήτημα για την επάρκεια του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να διαχειρίζονται όχι μόνο το προσφυγικό αλλά και τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής.

Η Τουρκία κατάφερε να πάρει τα πάντα ενώ η Ελλάδα ηττήθηκε κατά κράτος.

Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη στο κοινό ανακοινωθέν για την υποχρέωση της Τουρκίας να εφαρμόσει τη συμφωνία επανεισδοχής παράνομων μεταναστών που έχει υπογράψει με την Ελλάδα, αλλά και το πλαίσιο και τον τρόπο επαναπροώθησής τους, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο να εγκλωβίζονται όλο και περισσότεροι στην Ελλάδα.

Χθες στη Σύνοδο Κορυφής για το Προσφυγικό, επισφραγίστηκε ο ενταφιασμός της αναλογικής κατανομής προσφύγων και παράνομων μεταναστών σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Όλοι, πλέον, μιλούν για εθελοντική φιλοξενία και ο κ. Τσίπρας έχει αναλάβει δεσμεύσεις για την παραμονή και φιλοξενία ανεξέλεγκτου αριθμού προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Ο κ. πρωθυπουργός, ακόμα και στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, επιχείρησε να παρουσιάσει τη δημιουργία hot spot στα νησιά, ως ευρωπαϊκή πολιτική.

Στην πραγματικότητα, αποτελεί δική του επιλογή και το χειρότερο είναι ότι αδιαφορεί για τις επιπτώσεις που θα υπάρχουν σε νησιά που αποτελούν κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top