Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΜαταιώσεις δρομολογίων σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο στις 3/12 λόγω 24ωργης απεργίας
Μεταφορές

Ματαιώσεις δρομολογίων σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο στις 3/12 λόγω 24ωργης απεργίας

Την ημέρα της απεργίας δε θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως. Επίσης, την ημέρα της απεργίας δε θα διεξάγεται η κίνηση του μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Ματαιώσεις σε όλα τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού σιδηρόδρομου θα υπάρξουν μεθαύριο Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα βραδινά δρομολόγια της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου, ενώ την ημέρα της απεργίας, δε θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως. Επίσης, την ημέρα της απεργίας δε θα διεξάγεται η κίνηση του μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Τα δρομολόγια που ματαιώνονται είναι τα εξής:
Τετάρτη 02/12/2015

  • Μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 600, 601
  • Μεταξύ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας – Θεσσαλονίκης τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 743, IC 85
  • Μεταξύ Πειραιώς – Αθηνών – Αφιδνών – Χαλκίδας – Αφιδνών – Αθηνών – Πειραιώς τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2540,12540, 12545, 2545
  • Μεταξύ Αλεξανδρούπολης – Δικαίων – Αλεξανδρούπολης το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 90
  • Μεταξύ Λάρισας – Βόλου – Λάρισας τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2576, 2577

Πέμπτη 03/11
Όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου, εκτός των Διεθνών δρομολογίων που στο Ελληνικό τμήμα θα εκτελεστούν με λεωφορεία.

Οι αμαξοστοιχίες 600, 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Παρασκευή 04/12
Στο τμήμα γραμμής μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 82 και τμήμα γραμμής μεταξύ Δικαίων-Αλεξανδρούπολης το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 91.

Ακόμη, αλλαγές και τροποποιήσεις θα γίνουν και στα λιμάνια. Η Minoan Lines γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) στην απεργία την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας από τα λιμάνια του Ηρακλείου, του Πειραιά και της Πάτρας θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

Γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς

  • Ηράκλειο – Πειραιάς (H/S/F Festos Palace)
    Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου στις 21.30 με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά
  • Πειραιάς – Ηράκλειο (H/S/F Knossos Palace)|
    Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου

Γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα / Τεργέστη

  • Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα (Cruise Olympia)
    Αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτρας, μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με τη λήξη της απεργίας, μέσω Ηγουμενίτσας, με προορισμό το λιμάνι της Αγκώνας.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024