Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι κορυφαίοι Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες στην Κρήτη
Τουριστικοί πράκτορες

Οι κορυφαίοι Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες στην Κρήτη

Το πρόγραμμα της πενθήμερης επίσκεψης περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες σε μέρη της Κρήτης, όπου οι Ρώσοι Tour Operators θα μπορέσουν να νιώσουν την πατροπαράδοτη κρητική φιλοξενία, αλλά και να θαυμάσουν τις πολυποίκιλες ομορφιές του τόπου.

Μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις εκπροσώπων της ρωσικής τουριστικής αγοράς πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Κρήτη, όπου 320 διακεκριμένοι Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες πραγματοποιούν το καθιερωμένο, ετήσιο Work Shop του κλάδου τους, προσκεκλημένοι του Τουριστικού Οργανισμού TEZ Tour Ελλάδος.

Είναι η πρώτη φορά που επιλέγεται η χώρα μας για να φιλοξενήσει αυτή τη σημαντική συνάντηση των Ρώσων Tour Operators. Πρόκειται για μια ξεχωριστή τουριστική πρωτοβουλία, που σκοπό έχει να προωθήσει την χώρα μας και ιδιαίτερα την Κρήτη, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους κρητικούς τουριστικούς παράγοντες να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές και να αποδείξουν ότι ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει πολλά περισσότερα από το κλασσικό “ήλιος και θάλασσα”. Γι’αυτόν το λόγο, το πρόγραμμα της πενθήμερης επίσκεψης περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες σε μέρη της Κρήτης, όπου οι Ρώσοι Tour Operators θα μπορέσουν να νιώσουν την πατροπαράδοτη κρητική φιλοξενία, αλλά και να θαυμάσουν τις πολυποίκιλες ομορφιές του τόπου.

Η CHNARIS Hotel Management, Development & Consulting SA συμμετείχε δυναμικά στο Work Shop της TEZ Tour Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Knossos Royal στον Ανισσαρά Χερσονήσου, με τον κ. Ζαχαρία Χνάρη και τους συνεργάτες του να παρουσιάζουν τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες και τα CHC Hotels και να πραγματοποιούν σημαντικές επαφές, με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος σε μια απαιτητική, αλλά ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών αγορά.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της TEZ Tour Ελλάδος κ. Δημήτρης Χαριτίδης σε δηλώσεις του τόνισε: “Το οργανωμένο αυτό ταξίδι των Διευθυντών των καλύτερων τουριστικών πρακτορείων της Ρωσίας διοργανώνεται μια φορά κάθε χρόνο και εφέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. Πιστεύουμε ότι η ενεργεία αυτή εν μέσω κρίσης θα ενδυναμώσει περισσότερο τα δεσμά μας με την Ρωσική τουριστική αγορά δίνοντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την επικείμενη τουριστική χρονιά, χρονιά η οποία μεταξύ άλλων έχει ανακηρυχθεί σε ‘Έτος Ελλάδας’ στην Ρωσία και ‘Έτος Ρωσίας’ στην Ελλάδα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024