Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Ολοκληρωμένη σειρά σεμιναρίων Διοίκησης από το SETE Training

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Δεκέμβριος 2015, 11:09

Στόχος των σεμιναρίων είναι να συμβάλλουν στην ανάδειξη των δεξιοτήτων και γνώσεων που είναι απαραίτητες για τους διευθυντές, προϊσταμένους και υπεύθυνους τμημάτων τουριστικών επιχειρήσεων, προκειμένου να καθοδηγήσουν, εμπνεύσουν και εξελίξουν τις ομάδες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.


Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στις 11 και 18 Ιανουαρίου 2016 αντίστοιχα, συνεχίζεται η υλοποίηση του δεύτερου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων SETE Training, με το Team Leaders’ Academy.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά σεμιναρίων, σχεδιασμένη αποκλειστικά από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Στόχος των σεμιναρίων είναι να συμβάλλουν στην ανάδειξη των δεξιοτήτων και γνώσεων που είναι απαραίτητες για τους διευθυντές, προϊσταμένους και υπεύθυνους τμημάτων τουριστικών επιχειρήσεων, προκειμένου να καθοδηγήσουν, εμπνεύσουν και εξελίξουν τις ομάδες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Με γνώμονα τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των επαγγελματιών του τουρισμού, τα συγκεκριμένα σεμινάρια είναι εξ’ολοκλήρου βιωματικά και έχουν σχεδιαστεί πάνω σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, ώστε να προσφέρουν στους συμμετέχοντες ρεαλιστικές, πρακτικές και συγκεκριμένες λύσεις που ταιριάζουν τόσο με τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης τους, όσο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Οι ενότητες που θα καλύψει το Team Leaders’ Academy είναι: Συναισθηματική Νοημοσύνη, Εξυπηρέτηση Πελατών-Αποτελεσματική επικοινωνία, Διαχείριση Χρόνου & Στρες, Διαχείριση Γενεών & Διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας, Διαχείριση Απόδοσης & Καθοδήγησης, Εκπαίδευση Λειτουργικών Εκπαιδευτών, Διαχείριση Συγκρούσεων & Παραπόνων και Ομαδική Εργασία.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top