Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑνανένωση της ιστοσελίδας της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων
Τεχνολογία

Ανανένωση της ιστοσελίδας της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων

Στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει τα καταλύματα της περιοχής τα οποία παρουσιάζονται ανά τύπο (ξενοδοχεία, διαμερίσματα, κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια) με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη διαμονή του.

Η Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων, στα πλαίσια των δράσεων προβολής των μελών της αλλά και προώθησης του τουριστικού προϊόντος των Καλαβρύτων αναβάθμισε και εκσυγχρόνισε την ιστοσελίδα της.

Στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει τα καταλύματα της περιοχής τα οποία παρουσιάζονται ανά τύπο (ξενοδοχεία, διαμερίσματα, κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια) με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη διαμονή του. Επίσης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα σε πραγματικο χρόνο να αναζητήσει διαθεσιμότητα να ενημερωθεί για τις τιμές κάθε καταλύματος σε πραγματικό χρόνο και να προχωρήσει σε κρατήσεις (online booking) με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Ακόμα μπορεί να  πληροφορηθεί για το πώς θα έρθει στα Καλάβρυτα, χρησιμοποιώντας το τρένο, το λεωφορείο ή το αυτοκίνητό του, με οδηγίες από το google drive.

Στην ενότητα “αξιοθέατα” θα αποκτήσει μια πλήρη ενημέρωση για το τι μπορεί να επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή, τα ωράρια λειτουργίας, αλλά και τον τρόπο πρόσβασης σε αυτά, ενώ στην ενότητα δραστηριότητες θα αντλήσει πληροφορίες για το πώς θα αυξήσει την αδρεναλίνη του, έτσι ώστε να συμπληρώσει την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα με ευχάριστες και δυνατές εμπειρίες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024