Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑνάπτυξη αεροπορικών συνδέσεων στη Δυτική Ελλάδα
Αερομεταφορές

Ανάπτυξη αεροπορικών συνδέσεων στη Δυτική Ελλάδα

Σε παρουσίαση για την ανάπτυξη των αεροπορικών συνδέσεων στη Δυτική Ελλάδα μετείχαν το Επιμελητήριο Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και όλες οι ξενοδοχειακές ενώσεις και εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων των περιοχών που εξυπηρετεί το αεροδρόμιο Αράξου.

Το Επιμελητήριο Ηλείας διοργάνωσε παρουσίαση για την ανάπτυξη των αεροπορικών συνδέσεων την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και μόλις δύο ημέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την ανάληψη διαχείρισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων από τη γερμανική εταιρεία Fraport. Στην παρουσίαση μετείχαν το Επιμελητήριο Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και όλες οι ξενοδοχειακές ενώσεις και εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων των περιοχών που εξυπηρετεί το Αεροδρόμιο Αράξου.  

Την παρουσίαση έκανε ο κ. Γιάννης Μιχαηλίδης της εταιρείας Hospitality & Tourism Destination Marketing, o οποίος ανέφερε τις τεράστιες προοπτικές που υπάρχουν για την ανάπτυξη των αεροπορικών συνδέσεων και παρουσίασε το έργο που υλοποίησε για την επίτευξη νέων αεροπορικών συνδέσεων στο αεροδρόμιο Ακτίου. Περαιτέρω αναφέρθηκε στις προοπτικές που αφορούν το αεροδρόμιο Αράξου, αλλά και τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν από τη διαχείριση των αεροδρομίων από τη Fraport έναντι των υπόλοιπων που θα παραμείνουν στο δημόσιο όπως του Αράξου.

Τέλος, ανέφερε ότι ανεξαρτήτως το ποιος διαχειρίζεται τα αεροδρόμια, η ανάπτυξη νέων αεροπορικών συνδέσεων εναπόκειται αποκλειστικά και μόνο στους δημόσιους και ιδιωτικούς τουριστικούς φορείς των περιοχών εξυπηρέτησης του αεροδρομίου και στην εφαρμογή πρακτικών που εφαρμόζονται ευρέως σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια. Μια πρακτική που δεν αναπτύχθηκε ποτέ σε κανένα ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024