Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Ανάπτυξη αεροπορικών συνδέσεων στη Δυτική Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 17 Δεκέμβριος 2015, 11:03

Σε παρουσίαση για την ανάπτυξη των αεροπορικών συνδέσεων στη Δυτική Ελλάδα μετείχαν το Επιμελητήριο Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και όλες οι ξενοδοχειακές ενώσεις και εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων των περιοχών που εξυπηρετεί το αεροδρόμιο Αράξου.


Το Επιμελητήριο Ηλείας διοργάνωσε παρουσίαση για την ανάπτυξη των αεροπορικών συνδέσεων την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και μόλις δύο ημέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την ανάληψη διαχείρισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων από τη γερμανική εταιρεία Fraport. Στην παρουσίαση μετείχαν το Επιμελητήριο Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και όλες οι ξενοδοχειακές ενώσεις και εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων των περιοχών που εξυπηρετεί το Αεροδρόμιο Αράξου.  

Την παρουσίαση έκανε ο κ. Γιάννης Μιχαηλίδης της εταιρείας Hospitality & Tourism Destination Marketing, o οποίος ανέφερε τις τεράστιες προοπτικές που υπάρχουν για την ανάπτυξη των αεροπορικών συνδέσεων και παρουσίασε το έργο που υλοποίησε για την επίτευξη νέων αεροπορικών συνδέσεων στο αεροδρόμιο Ακτίου. Περαιτέρω αναφέρθηκε στις προοπτικές που αφορούν το αεροδρόμιο Αράξου, αλλά και τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν από τη διαχείριση των αεροδρομίων από τη Fraport έναντι των υπόλοιπων που θα παραμείνουν στο δημόσιο όπως του Αράξου.

Τέλος, ανέφερε ότι ανεξαρτήτως το ποιος διαχειρίζεται τα αεροδρόμια, η ανάπτυξη νέων αεροπορικών συνδέσεων εναπόκειται αποκλειστικά και μόνο στους δημόσιους και ιδιωτικούς τουριστικούς φορείς των περιοχών εξυπηρέτησης του αεροδρομίου και στην εφαρμογή πρακτικών που εφαρμόζονται ευρέως σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια. Μια πρακτική που δεν αναπτύχθηκε ποτέ σε κανένα ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top