Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η KLM επαναφέρει την πρωινή πτήση Αθήνα - Άμστερνταμ από τον Μάρτιο του 2016

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Δεκέμβριος 2015, 14:20

Η πτήση θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 06:00 με άφιξη στις 08:30 στο Άμστερνταμ, ενώ από το Άμστερνταμ θα αναχωρεί στις 20:35 και θα φτάνει στην Αθήνα στις 00:50 (επόμενη μέρα).


Στην επαναφορά της πρωινής πτήσης από Αθήνα για Άμστερνταμ προχωρά η KLM Royal Dutch Airlines από τις 27 Μαρτίου έως τις 29 Οκτωβρίου 2016.

Η πτήση θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 06:00 με άφιξη στις 08:30 στο Άμστερνταμ, ενώ από το Άμστερνταμ θα αναχωρεί στις 20:35 και θα φτάνει στην Αθήνα στις 00:50 (επόμενη μέρα).

Η πτήση θα εξυπηρετείται από αεροσκάφος τύπου Boeing 737 με δυναμικότητα 20 καθισμάτων στην Διακεκριμένη Θέση και 156 θέσεις στην Οικονομική Θέση. Με την πτήση αυτή η KLM θα εκτελεί συνολικά 14 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς την Αθήνα, δίνοντας στους επιβάτες ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.

H KLM από την έναρξη της λειτουργίας της έχει ακολουθήσει έναν διεθνή προσανατολισμό. Το “δυνατό της σημείο” είναι το παγκόσμιο δίκτυο που έχει δημιουργήσει με τους εταίρους της, το οποίο δίνει πρόσβαση σε κάθε περιοχή του κόσμου που παρουσιάζει οικονομικό ενδιαφέρον μέσω της Ολλανδίας. Οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα γρήγορης σύνδεσης στο αεροδρόμιο Schiphol, κόμβο και βάση της KLM, ενώ η μεταφορά εμπορευμάτων είναι εφικτή σε κάθε σχεδόν περιοχή του κόσμου. Από το καλοκαίρι του 2015, η KLM προσφέρει 135 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων οι 67 είναι μεγάλων αποστάσεων και οι 68 μεσαίων αποστάσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top