Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΣΕΤΕ

Εργαστήριο Ποιοτικών & Λειτουργικών Προτύπων για μικρομεσαία ξενοδοχεία/καταλύματα από το SETE Training

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Δεκέμβριος 2015, 09:21

Το εργαστήριο Ποιότητας & Λειτουργικών προτύπων απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που διαθέτουν τουλάχιστον ένα επισιτιστικό τμήμα.


Με ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τη δημιουργία ποιοτικών και λειτουργικών προτύπων, συνεχίζει τον δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης το SETΕ Training. Το Εργαστήριο έχει διάρκεια 21 ωρών και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και καταλυμάτων που διαθέτουν τουλάχιστον ένα επισιτιστικό τμήμα.

Το εργαστήριο Ποιότητας & Λειτουργικών προτύπων απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που διαθέτουν τουλάχιστον ένα επισιτιστικό τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στις έννοιες των λειτουργικών και ποιοτικών προτύπων και θα κληθούν να σχεδιάσουν εκείνα τα πρότυπα που θα ταιριάζουν και θα είναι άμεσα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κα τις προδιαγραφές της δικής τους επιχείρησης.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Νικόλας Χαραλαμπόπουλος, VP Development & Consulting, Hotel Brain S.A., P. Paleologos & Partner, και Δημήτρης Ντόκορος, CEO Hotel Brain Capital, Hotel Brain S.A., P. Paleologos & Partner.

Το εργαστήριο, υλοποιείται σε συνεργασία με το HotelBrain Braining Center και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4,5 και 6 Φεβρουαρίου 2016, με περισσότερες περιοχές ανά την Ελλάδα να ακολουθούν σύντομα.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top