Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πεζοπορικός τουρισμός

Ο Δήμος Τρίπολης προβάλει το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 μέσω της Google

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Δεκέμβριος 2015, 13:53

Ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με την Google, κατέγραψε και προβάλει μέσω των χαρτών της, μέρος του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 που διέρχεται μέσα από τα διοικητικά του όρια ξεκινώντας από το Δάρα και καταλήγοντας στην Ψηλή Βρύση.


Τo Google Earth, μέσω του Street View, προσφέρει μια νέα υπηρεσία προς τους χρήστες του διαδικτύου, στο πλαίσιο ενίσχυσης του τουρισμού στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά, εφαρμόζεται η ψηφιακή καταγραφή και προβολή των ομορφότερων πεζοπορικών διαδρομών της χώρας μας, με τα πλέον σύγχρονα μέσα.

Ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με την Google, κατέγραψε και προβάλει μέσω των χαρτών της, μέρος του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 που διέρχεται μέσα από τα διοικητικά του όρια ξεκινώντας από το Δάρα και καταλήγοντας στην Ψηλή Βρύση.Στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης καταγράφηκε ορεινό τμήμα του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4, συνολικής απόστασης 22 χλμ. O πεζοπόρος διασχίζει χωριά και δάση, καλλιέργειες, πηγές και ποτάμια μοναδικής ομορφιάς.

Ακόμη, αποτυπώθηκαν περισσότερες από 50.000 φωτογραφίες, με τη συσκευή Goggle Trekker προσφέροντας μια λεπτομερή απεικόνιση του φυσικού πλούτου της περιοχής και δημιουργήθηκε βίντεο 60 δευτερολέπτων για την προβολή της δράσης.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top