Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

Σε αύξηση ο χειμερινός τουρισμός της Βουλγαρίας

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Δεκέμβριος 2015, 09:22

Αύξηση στις αφίξεις χειμερινών τουριστών αναμένει η γειτονική Βουλγαρία αυτόν το χειμώνα. Σύμφωνα με τις μελέτες και τα στοιχεία που διαθέτει το βουλγαρικό υπουργείο Τουρισμού από τα αεροδρόμια, μια αύξηση της τάξεως του 5-7% είναι απόλυτα εφικτή.


Αύξηση στις διεθνείς αφίξεις τουριστών αναμένει η Βουλγαρία για το φετινό χειμώνα, μια τάση που επιβεβαιώνεται από τις προκρατήσεις του Φθινοπώρου.
 
Σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού της χώρας Nikolina Angelkova, η χώρα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για τη ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα φέτος να αναμένει πάνω από 1,2 εκατ. τουρίστες τους χειμερινούς μήνες.
 
Πιστεύουμε έντονα ότι φέτος θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα 1,2 εκατ. διεθνείς αφίξεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα και των χειμερινών διακοπών. Σύμφωνα με τις μελέτες και τα στοιχεία που έχουμε από τα αεροδρόμια, μια αύξηση της τάξεως του 5-7% είναι απόλυτα εφικτή. Επίσης, θετικά είναι και τα νέα από τα ξενοδοχεία και τις προκρατήσεις που έχουν ήδη για τους χειμερινούς μήνες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών που κάνουμε για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και αύξηση των διεθνών αφίξεων κατά τους χειμερινούς μήνες στη Βουλγαρία. Η χώρα μας διαθέτει πολύ ωραία χειμερινά κέντρα με διάσημα χιονοδρομικά κέντρα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές”, δήλωσε η κα Angelkova στο “Nova TV” κατά τη διάρκεια συνέντευξής της.


 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top