Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣε αύξηση ο χειμερινός τουρισμός της Βουλγαρίας
Τάσεις

Σε αύξηση ο χειμερινός τουρισμός της Βουλγαρίας

Αύξηση στις αφίξεις χειμερινών τουριστών αναμένει η γειτονική Βουλγαρία αυτόν το χειμώνα. Σύμφωνα με τις μελέτες και τα στοιχεία που διαθέτει το βουλγαρικό υπουργείο Τουρισμού από τα αεροδρόμια, μια αύξηση της τάξεως του 5-7% είναι απόλυτα εφικτή.

Αύξηση στις διεθνείς αφίξεις τουριστών αναμένει η Βουλγαρία για το φετινό χειμώνα, μια τάση που επιβεβαιώνεται από τις προκρατήσεις του Φθινοπώρου.
 
Σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού της χώρας Nikolina Angelkova, η χώρα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για τη ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα φέτος να αναμένει πάνω από 1,2 εκατ. τουρίστες τους χειμερινούς μήνες.
 
Πιστεύουμε έντονα ότι φέτος θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα 1,2 εκατ. διεθνείς αφίξεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα και των χειμερινών διακοπών. Σύμφωνα με τις μελέτες και τα στοιχεία που έχουμε από τα αεροδρόμια, μια αύξηση της τάξεως του 5-7% είναι απόλυτα εφικτή. Επίσης, θετικά είναι και τα νέα από τα ξενοδοχεία και τις προκρατήσεις που έχουν ήδη για τους χειμερινούς μήνες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών που κάνουμε για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και αύξηση των διεθνών αφίξεων κατά τους χειμερινούς μήνες στη Βουλγαρία. Η χώρα μας διαθέτει πολύ ωραία χειμερινά κέντρα με διάσημα χιονοδρομικά κέντρα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές“, δήλωσε η κα Angelkova στο “Nova TV” κατά τη διάρκεια συνέντευξής της.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024