Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤο ‘Costa Neoclassica’ το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά το 2016
Λιμένες

Το ‘Costa Neoclassica’ το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά το 2016

Ο γενικός διευθυντής του ΟΛΠ κ. Σταύρος Χατζάκος δήλωσε ότι ο ΟΛΠ ΑΕ θα διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγια για πέμπτη συνεχή χρονιά στην κρουαζιέρα και το 2016, η οποία θα είναι μια σημαντική χρονιά, με νέες συνεργασίες και με την υποδοχή του Carnival Vista, το οποίο τον Ιούνιο δρομολογείται στην ανάπτυξη του homeporting, σε νέες βάσεις μεγάλων αριθμών.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016, το “Costa Neoclassica” υποδέχθηκε το Σάββατο 2 Ιανουαρίου η διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ στο λιμάνι του Πειραιά, παραδίδοντας στον πλοίαρχο cpt. Mario Moretta την αναμνηστική πλακέτα του λιμανιού, βιβλία για τον ίδιο και τη βιβλιοθήκη του πλοίου και στους επιβάτες χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Το “Costa neoClassica” με 1680 επιβάτες και 900 άτομα πλήρωμα, της ιταλικής εταιρίας Costα η οποία έχει 53 προγραμματισμένες αφίξεις για το 2016 αντί 37 το 2015,  προσεγγίζει και τη χειμερινή περίοδο το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΟΛΠ κ. Σταύρος Χατζάκος, “ο ΟΛΠ ΑΕ θα διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγια για πέμπτη συνεχή χρονιά στην κρουαζιέρα και το 2016, η οποία θα είναι μια σημαντική χρονιά για την κρουαζιέρα αφού με νέες συνεργασίες και με την υποδοχή του Carnival Vista, το οποίο τον Ιούνιο δρομολογείται στην ανάπτυξη του homeporting, σε νέες βάσεις μεγάλων αριθμών. Επίσης θα συμμετέχει στο Miami Seatrade, τη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο αλλά και στη διεθνή έκθεση των Ποσειδωνίων τον Ιούνιο στην Ελλάδα”.

Τo Blue Star Δήλος το πρώτο επιβατικό πλοίο για το 2016 στο λιμάνι του Πειραιά
Τo “Blue Star Δήλος” επισκέφθηκαν η Διοίκηση και στελέχη του ΟΛΠ ΑΕ, για να επιδώσουν αναμνηστική πλακέτα και δώρα με την ευκαιρία της πρώτης άφιξης επιβατικού πλοίου για το 2016.


Ο πρόεδρος του ΟΛΠ κ. Γ. Κούβαρης με τον καπετάνιο κ. Κυριάκο Χωριανόπουλο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ κ. Γ. Κούβαρης καλωσόρισε τον καπετάνιο και το πλήρωμα του πλοίου και κατά την ανταλλαγή ευχών σημείωσε: “Στο πρόσωπό σας τιμούμε τους Έλληνες ναυτικούς και την ακτοπλοΐα που συμβάλλουν στη νησιωτικότητα και ανάπτυξη του τόπου”.

Στη φωτογραφία, ο πλοίαρχος cpt. Mario Moretta του Costa Neoclassica με τον  γενικό διευθυντή του ΟΛΠ κ. Σταύρο Χατζάκο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024