Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

Η Ελλάδα στο Top10 των καλύτερων οικονομικών προορισμών του Budget Travel για το 2016

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Ιανουάριος 2016, 10:10

'Ο πιο ηλιόλουστος προορισμός της Μεσογείου εξακολουθεί να είναι τεράστιο 'value-for-money' για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες, που θέλουν απίστευτα πολυτελείς διακοπές με έναν λογικό προϋπολογισμό', αναφέρουν οι συντάκτες του αμερικανικού Budget Travel.


Η λίστα Budget Travel’s Where To Go 2016 περιλαμβάνει οικονομικούς προορισμούς ανά τον κόσμο. Κάθε προορισμός έχει επιλεγεί λόγω ενός συνδυασμού φυσικής ομορφιάς, πλούσιου πολιτισμού και, φυσικά, μεγάλου οικονομικού οφέλους για τους τουρίστες.

Το 2016, η Ισλανδία, δημοφιλής για τους παγετώνες, τα ηφαίστεια και τις θερμές πηγές της, βρίσκεται στην κορυφή της ετήσιας λίστας. Ακολουθεί το Σαν Αντόνιο (ΗΠΑ), η Κούβα, το Λος Άντζελες, η Ελλάδα, το Βιετνάμ, η Μαρτινίκα, τα Νησιά Γκαλαπάγκος, η Πορτογαλία και το νησί Holbox στο Μεξικό.

“Οι συντάκτες του Budget Travel παρακολουθούν τις πολιτισμικές, γαστρονομικές και ξενοδοχειακές τάσεις. Ακόμη, τις νομισματικές διακυμάνσεις, τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και τις τιμές δωματίων. Και βάσεις των δικών τους εμπειριών και του πάθους τους, παρέδωσαν μια λίστα με 24 συναρπαστικούς προορισμούς που μπορεί και πρέπει να είναι στη λίστα κάθε ταξιδιώτη”, λέει ο Robert Firpo-Cappiello, αρχισυντάκτης του Budget Travel.

“Η Ελλάδα ξαναπαίρνει τα πάνω της”, λένε χαρακτηριστικά οι συντάκτες του Budget Travel. “Ενώ τα μεγάλα -και πολύ γνωστά μέσω των ΜΜΕ- οικονομικά δεινά της χώρας γίνονται όλο και μικρότερα, ο πιο ηλιόλουστος προορισμός της Μεσογείου εξακολουθεί να είναι τεράστιο ‘value-for-money’ για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες, που θέλουν απίστευτα πολυτελείς διακοπές με έναν λογικό προϋπολογισμό”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top