Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Εργαστήριο ποιότητας και λειτουργικών προτύπων για μικρομεσαία ξενοδοχεία και καταλύματα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιανουάριος 2016, 12:41

Το HotelBrain Braining Centre συνεργάζεται με το SETE Training σε τρία Εργαστήρια Ποιοτικών & Λειτουργικών Προτύπων για Μικρά και Μεσαία Ξενοδοχεία.Ποια είναι τα πλέον συνήθη λάθη που κάνουμε στη λειτουργία της ξενοδοχειακής μας μονάδας; Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο ποιότητας λειτουργίας ξενοδοχείου; Ποια διαδικασία ακολουθείται για την επίλυση των προβλημάτων και πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το πρόβλημα σε πλεονέκτημά μας; Αυτές είναι μερικές μόνο παράμετροι από το “Εργαστήριο Ποιότητας και Λειτουργικών Προτύπων για Μικρά και Μεσαία Ξενοδοχεία και Καταλύματα”, που θα παρουσιαστεί από το SETE Training, σε συνεργασία με το HotelBrain Braining Centre.  

Το Εργαστήριο έχει διάρκεια 21 ωρών και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και καταλυμάτων που διαθέτουν τουλάχιστον ένα επισιτιστικό τμήμα. Το πρώτο Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μεταξύ 4-6 Φεβρουαρίου 2016 και το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη, στις 29 του ίδιου μήνα.
 
Μέσα από το εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στις έννοιες των λειτουργικών και ποιοτικών προτύπων και θα κληθούν να σχεδιάσουν εκείνα τα πρότυπα που θα ταιριάζουν και θα είναι άμεσα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προδιαγραφές της δικής τους επιχείρησης.
 
Την επιμέλεια καθώς και την παρουσίαση του εργαστηρίου έχουν ο κ. Νικόλας Χαραλαμπόπουλος, αντιπρόεδρος της HotelBrain και ο κ. Δημήτρης Ντόκορος, διευθύνων σύμβουλος της HotelBrain Capital.

Σημειώνεται ότι το HotelBrain Braining Centre αποτελεί το πρότυπο κέντρο πρακτικής και βιωματικής κατάρτισης της HotelBrain, της βραβευμένης με World Travel Award 2015 ως η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων της Ευρώπης. Μέσω των κύκλων σεμιναρίων του Braining Centre, τα οποία επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο, η HotelBrain προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες και την τεχνογνωσία της, φιλοδοξώντας έτσι να βελτιώσει σημαντικά το γνωστικό και επαγγελματικό επίπεδο των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ξενοδοχείας.

Οι ημερομηνίες και ο τόπος του τρίτου Εργαστηρίου θα ανακοινωθούν άμεσα μετά την οριστικοποίησή τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top