Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPM4SD – μια νέα μεθοδολογία κατάρτισης για το σχεδιασμό και τη διαχείριση επιτυχημένων έργων τουρισμού
Τουριστική εκπαίδευση

PM4SD – μια νέα μεθοδολογία κατάρτισης για το σχεδιασμό και τη διαχείριση επιτυχημένων έργων τουρισμού

Το PM4SD είναι μια διεθνής εξειδικευμένη πιστοποίηση για τη διαχείριση των έργων τουρισμού (για έργα του ευρύτερου τομέα του τουρισμού). Το PM4SD αντίστοιχα, ως εκπαιδευτικό περιεχόμενο, έχει πιστοποιηθεί από την APMG International, η οποία είναι κορυφαία εταιρεία και η οποία διαχειρίζεται το σύστημα πιστοποίησης PM4SD για τους επαγγελματίες.

Με επιτυχία διεξήχθη η 1η συνδιοργάνωση στην Ελλάδα του σεμιναρίου PM4SD (Διοίκηση Έργων Αειφόρου Ανάπτυξης στον Τουρισμό), το οποίο έλαβε χώρα από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2015, στην Αθήνα από τις εταιρείες Green Evolution ΑΕ και Jlag. Το PM4SD είναι μια διεθνής εξειδικευμένη πιστοποίηση για την διαχείριση των έργων τουρισμού (για έργα του ευρύτερου τομέα του τουρισμού). Το PM4SD αντίστοιχα, ως εκπαιδευτικό περιεχόμενο, έχει πιστοποιηθεί από την APMG International, η οποία είναι κορυφαία εταιρεία και η οποία διαχειρίζεται το σύστημα πιστοποίησης PM4SD για τους επαγγελματίες.

Η διοίκηση έργων και ο αειφόρος τουρισμός συναποτελούν τη βάση της μεθοδολογίας PM4SD, η οποία είναι μια νέα μεθοδολογία κατάρτισης για το σχεδιασμό και τη διαχείριση επιτυχημένων έργων τουρισμού με δέσμευση στο να αποδώσουν μακροπρόθεσμα οφέλη.

Μέσα από την εκπαίδευση PM4SD, αποκτήθηκαν δεξιότητες και τεχνικές για την εφαρμογή μετασχηματιστικών και καινοτόμων σχεδίων τουρισμού με αειφόρο προοπτική. Το πιστοποιητικό PM4SD αποτελεί τη δέσμευση των συμμετεχόντων  για τον αειφόρο τουρισμό.

Το 1ο Σεμινάριο PM4SD στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε από Πιστοποιημένους Εισηγητές και περιλάμβανε σειρά εξετάσεων για την απόδοση της σχετικής πιστοποίησης προσωπικού, με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα, τόσο στο επίπεδο Foundation (100% επιτυχία συμμετεχόντων), όσο και του ανώτερου επιπέδου Practitioner (επίπεδο επιτυχίας εφάμιλλο των άλλων ευρωπαϊκών κρατών).

Στο α’ εξάμηνο του 2016, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η 2η συνδιοργάνωση σεμιναρίου PM4SD στην Αθήνα, από την εταιρεία Green Evolution AE και την Jlag.

Μετά το πέρας του 1ου Σεμιναρίου στην Ελλάδα, η Green Evolution ΑΕ διαθέτει εφεξής στελεχιακό δυναμικό με την ανώτερη πιστοποίηση κατά PM4SD (Practitioner / PM4SD Επαγγελματικός Σύμβουλος), και προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της για την οργάνωση και διοίκηση έργων Αειφόρου Τουρισμού.

Η Green Evolution ΑΕ δραστηριοποιείται στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας και της Οικονομίας Άνθρακα. Προσφέρει ολοκληρωμένες εξειδικευμένες τεχνο-οικονομικές υπηρεσίες. Προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένα προϊόντα για επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες που σχετίζονται με την οικονομία άνθρακα όπως Διαχείριση Portfolio Δικαιωμάτων Άνθρακα, Κλιματική Αλλαγή και Επενδύσεις, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στην Οικονομία Άνθρακα, Ανθρακικά Ουδέτερες Εκδηλώσεις, Διαχείριση Αερίων Θερμοκηπίου σε Κτίρια, Πράσινο Εστιατόριο, Ενεργειακό Πιστοποιητικό Κτηρίων, Ανθρακικά Ουδέτερο Προϊόν και Ανθρακικά Ουδέτερος Ιστοχώρος. Επίσης, η Green Evolution έχει να επιδείξει μία σειρά από σημαντικά έργα και αποτελέσματα στην ενεργειακή αξιολόγηση και μοντελοποίηση κτιρίων, την βιοκλιματική αναβάθμιση ανοικτών χώρων, την ενεργειακή διαχείριση με σκοπό την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιριακών δομών και την αξιολόγηση ξενοδοχειακών μονάδων σε σχέση την αειφορική τους επίδοση για διάφορα διεθνή πρότυπα.

Η Jlag είναι Οργανισμός Εκπαίδευσης Διαπίστευσης (ATO) για το PM4SD, Διοίκηση Έργων για Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024