Τελευταία νέα
ΑρχικήTravelife gold certification για το ξενοδοχείο Skiathos Palace
Ξενοδοχεία

Travelife gold certification για το ξενοδοχείο Skiathos Palace

Το Travelife αριθμεί σήμερα 1.300 ξενοδοχεία-μέλη του σε όλο τον κόσμο, τα οποία συνεχώς βοηθά να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις τους με αποδοτικό τρόπο ως προς το κόστος.

Το σύστημα Travelife για Ξενοδοχεία υποστηρίζει τα καταλύματα με γνώσεις και με τα μέσα για να βελτιώσουν τη βιωσιμότητά τους. Ανταποκρινόμενα στα κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα επωφελούνται από την εξοικονόμηση δαπανών και κερδίζουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προωθώντας την επιχείρησή τους με μία διάκριση Travelife για τα καταλύματα. Ηγετικές επιχειρήσεις διοργάνωσης οργανωμένων ταξιδιών, όπως η TUI, η Thomas Cook, η Virgin Holidays και η Kuoni εφαρμόζουν ήδη το Travelife.

Το Travelife αριθμεί σήμερα 1.300 ξενοδοχεία-μέλη του σε όλο τον κόσμο, τα οποία συνεχώς βοηθά να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις τους με αποδοτικό τρόπο ως προς το κόστος. Τα ξενοδοχεία που συμμορφώνονται με το πρότυπο Travelife αναγνωρίζονται επίσημα με ένα βραβείο Travelife για την προώθηση των επιτευγμάτων τους.

Το Skiathos Palace, στις Κουκουναριές της Σκιάθου, βρίσκεται 10 χλμ από τη Χώρα του νησιού. Το ξενοδοχείο διαθέτει 258 δωμάτια και σουίτες, όλα διακοσμημένα με διακριτικά χρώματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024