Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτρατηγική συνεργασία της Domotel Hotels & Resorts και του CITY College
Ξενοδοχία

Στρατηγική συνεργασία της Domotel Hotels & Resorts και του CITY College

Στo πλαίσιo της συνεργασίας, αξιοποιώντας την ακαδημαϊκή γνώση που προσφέρει το CITY College στον κλάδο του τουρισμού και την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Domotel Hotels & Resorts, θα προσφέρεται πρακτική άσκηση και απασχόληση στα ξενοδοχεία της αλυσίδας σε φοιτητές και αποφοίτους του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc in Management (Tourism and Leisure Management).

To CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield και η Domotel Hotels & Resorts, ένας από τους πιο δυναμικά ανερχόμενους επιχειρηματικούς φορείς στον τομέα του Τουρισμού στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με σκοπό την ανάπτυξη κοινών δράσεων, αφενός για τη διασύνδεση της πανεπιστημιακής και επιχειρηματικής κοινότητας στον κλάδο και αφετέρου για την πρόσβαση των φοιτητών στην αγορά εργασίας.

Στo πλαίσιo της συνεργασίας, αξιοποιώντας την ακαδημαϊκή γνώση που προσφέρει το CITY College στον κλάδο του τουρισμού και την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Domotel Hotels & Resorts, θα προσφέρεται πρακτική άσκηση και απασχόληση στα ξενοδοχεία της αλυσίδας σε φοιτητές και αποφοίτους του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc in Management (Tourism and Leisure Management). Ταυτόχρονα, στελέχη της Domotel Hotels & Resorts θα πραγματοποιούν μαθήματα στους φοιτητές, ενώ με την καθοδήγησή τους θα εκπονούνται πτυχιακές εργασίες πάνω σε θεματολογία και case studies σχετικά με τα ξενοδοχεία της αλυσίδας.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Η σύνδεση της γνώσης με την επιχειρηματικότητα είναι απαραίτητη για την κατάλληλη κατάρτιση και προετοιμασία των φοιτητών μας για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Πόσο μάλλον σε έναν κλάδο όπως αυτόν του τουρισμού ο οποίος εξελίσσεται συνέχεια. Πιστεύουμε ότι οι φοιτητές μας έχουν πολλά να μάθουν από μία εταιρεία όπως η Domotel”, αναφέρει ο δρ. Δημήτρης Νικολαΐδης, διευθυντής του Τμήματος Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield.

“H Domotel Hotels & Resorts χαιρετίζει τη συνεργασία με το CITY College, με αταλάντευτη πίστη στη σημαντική συμβολή της εφαρμογής της ακαδημαϊκής γνώσης στην αναδιάταξη του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος. Aναπτύσσoνται ήδη δράσεις προβολής και ανάπτυξης του σχετικού τομέα σε θεωρητικό και πρακτικό πεδίο καθώς για την Ομάδα μας η μεταλαμπάδευση της τεχνογνωσίας αποτελεί σημαίνον μέρος των δράσεων αυτών, με σκοπό την από κοινού με το CITY College ανάπτυξη προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης”, δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, CEO της Domotel Hotels & Resorts.

Μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία το CITY College και η Domotel Hotels & Resorts φιλοδοξούν να εκπαιδεύσουν άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες, με ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο και πλούσια πρακτική εμπειρία, οι οποίοι θα θα αριστεύσουν επαγγελματικά στον χώρο του τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024