Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Μηχανογράφηση του Makedonia Palace από την Epsilon Net

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Ιανουάριος 2016, 09:23

Η εγκατάσταση του PYLON Hospitality στο Makedonia Palace είναι ακόμη ένα έργο που προστίθεται στις πάνω από 2.000 εγκαταστάσεις της πλατφόρμας PYLON, μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.


Το PYLON Hospitality της Epsilon Net επέλεξε το ξενοδοχείο Makedonia Palace για τη μηχανογράφηση όλων των λειτουργιών του. Το Makedonia Palace, σήμα-κατατεθέν της πόλης της Θεσσαλονίκης από τη δεκαετία του 1970, αναζητούσε μια καινοτομική λύση που ιδανικά θα ενοποιούσε μηχανογραφικά τα τμήματα του ξενοδοχείου με μια μόνο εφαρμογή.

Έντεκα διαφορετικά τμήματα από τη reception μέχρι το λογιστήριο, 60 θέσεις εργασίας και πάνω από 100 χρήστες, βρέθηκαν υπό την σκέπη της εμπορικής εφαρμογής PYLON Hospitality που αναπτύχθηκε από την Epsilon Net, για να καλύψει τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

Η Epsilon Net συνεχίζει την πορεία της και διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της με νέα σημαντικά έργα στην αγορά των εφαρμογών εμπορικής διαχείρισης. Η εγκατάσταση του PYLON Hospitality στο Makedonia Palace είναι ακόμη ένα έργο που προστίθεται στις πάνω από 2.000 εγκαταστάσεις της πλατφόρμας PYLON μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

H PYLON είναι μια πρωτοποριακή λύση της Epsilon Net, μία ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα “κάθετων” εφαρμογών software που εξυπηρετεί κλάδους, όπως αυτόν της φιλοξενίας, της εστίασης, της λιανικής, των υπηρεσιών και των εμπορικών επιχειρήσεων.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top