Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠαρουσίαση του Marketing Plan του Δήμου Μονεμβασίας
Προώθηση προορισμού

Παρουσίαση του Marketing Plan του Δήμου Μονεμβασίας

Επιπλέον, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Μονεμβασιάς διοργανώνει σειρά δωρεάν σεμιναρίων για τουριστικούς επαγγελματίες, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και ώρα 16:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Παπαδιανίκων, Δημοτικής Ενότητας Ασωπού παρουσιάζεται το “Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής (Marketing Plan) του Δήμου Μονεμβασίας για την περίοδο 2016-2019”. Η παρουσίαση θα γίνει από τον δρ. Δημήτρη Κούτουλα, σύμβουλο Τουριστικού Μάρκετινγκ, επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσης, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Μονεμβασιάς διοργανώνει σειρά δωρεάν σεμιναρίων για τουριστικούς επαγγελματίες, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016. Ο τίτλος της πρώτης εκδήλωσης είναι “Ποιοτική αναβάθμιση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων” με ώρα έναρξης 10:00, στην αίθουσα Εκδηλώσεων ΤΚ Παπαδιανίκων, ΔΕ Ασωπού. Θα καλύψει:

  • Σύγχρονες αντιλήψεις γύρω από την ποιότητα ξενοδοχειακών υπηρεσιών διεθνώς.
  • Συχνά λάθη και συνηθισμένες αδυναμίες των ξενοδοχείων και καταλυμάτων και τρόποι αντιμετώπισής τους.
  • Συνήθεις αστοχίες κατά την ανακαίνιση ξενοδοχείων και τρόποι αποφυγής τους.
  • Πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, καθώς και για την αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας των ξενοδοχείων.

Η δεύτερη εκδήλωση ονομάζεται “Τεχνικές μάρκετινγκ ξενοδοχείων και λοιπών επιχειρήσεων τουρισμού”, με ώρα έναρξης 17:00 και χώρο διεξαγωγής επίσης την αίθουσα Εκδηλώσεων ΤΚ Παπαδιανίκων, ΔΕ Ασωπού. Θα καλύψει:

  • Σχεδιασμό μάρκετινγκ για μια τουριστική επιχείρηση.
  • Δημόσιες σχέσεις και ενέργειες δημοσιότητας.
  • Ζητήματα διαδικτυακής προβολής. Παραγωγή content.

Και τα δύο σεμινάρια (στα οποία θα είναι εισηγητής ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας) αφορούν σε ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουριστικών καταλυμάτων άλλης μορφής, επαγγελματίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού, όσους ασχολούνται με την ανέγερση και ανακαίνιση ξενοδοχείων, όλους όσους ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024