Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Blue Air είναι πλέον μέλος της IATA
Αεροπορικές εταιρείες

Η Blue Air είναι πλέον μέλος της IATA

Η ρουμανική αεροπορική εταιρεία αδειοδοτήθηκε πρόσφατα από την ΙOSA (IATA Operational Safety Assessment).

Η Blue Air ανακοίνωσε ότι από τις 19 Ιανουαρίου 2016 είναι πλέον μέλος της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association). Αυτή η πολύ σημαντική εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης αδειοδότησης της εταιρείας από την ΙOSA (IATA Operational Safety Assessment), και μιας πολύ αναλυτικής και εξειδικευμένης ελεγκτικής διαδικασίας σε πάνω από 900 διαφορετικές πρακτικές ασφάλειας και ποιότητας στα ακόλουθα τμήματα: flight operations, operational control and flight dispatch, aircraft engineering and maintenance, cabin operations, ground handling operations, cargo operations and security management.

Η ΙΑΤΑ αποτελεί τον πλέον διακεκριμένο θεσμό παγκοσμίως στην πολιτική αεροπορία, με μέλη πάνω από 260 αεροπορικές εταιρείες και παρουσία σε 119 χώρες. Οι βασικές δραστηριότητες της ΙΑΤΑ είναι η μείωση κόστους, η εξεύρεση νέων πρωτοποριακών τεχνικών και τεχνολογικών λύσεων, η βελτίωση της ασφάλειας των πτήσεων και η εκπαίδευση σε υψηλά standards.

O κ. Gheorghe Racaru, γενικός διευθυντής της Blue Air δήλωσε: “Η συμμετοχή μας ως μέλος στην ΙΑΤΑ αποτελεί ένα ιστορικό βήμα για την εταιρία μας, ανοίγει νέες προοπτικές για συνεργασίες και συμμαχίες με άλλες αεροπορικές εταιρίες, επίσης μέλη της ΙΑΤΑ, με στόχο να προσφέρουμε στο επιβατικό μας κοινό ένα ευρύτερο πτητικό δίκτυο με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές”.

H αεροπορική εταιρεία Blue Air, φέτος συμπληρώνει 11 χρονιά λειτουργίας, προσφέροντας πάνω από 65 προορισμούς σε βασικές αγορές όπως, Βέλγιο, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία διατηρεί 5 επιχειρησιακές βάσεις σε Βουκουρέστι, Μπακάου, Ιάσιο, Λάρνακα και Τορίνο. Ο στόλος της αποτελείται από αεροσκάφη τύπου Boeing 737 χρησιμοποιώντας στο εσωτερικό τους καθίσματα τύπου Recaro προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερη άνεση κατά την διάρκεια της πτήσης τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024