Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Blue Air είναι πλέον μέλος της IATA

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Ιανουάριος 2016, 13:26

Η ρουμανική αεροπορική εταιρεία αδειοδοτήθηκε πρόσφατα από την ΙOSA (IATA Operational Safety Assessment).


Η Blue Air ανακοίνωσε ότι από τις 19 Ιανουαρίου 2016 είναι πλέον μέλος της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association). Αυτή η πολύ σημαντική εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης αδειοδότησης της εταιρείας από την ΙOSA (IATA Operational Safety Assessment), και μιας πολύ αναλυτικής και εξειδικευμένης ελεγκτικής διαδικασίας σε πάνω από 900 διαφορετικές πρακτικές ασφάλειας και ποιότητας στα ακόλουθα τμήματα: flight operations, operational control and flight dispatch, aircraft engineering and maintenance, cabin operations, ground handling operations, cargo operations and security management.

Η ΙΑΤΑ αποτελεί τον πλέον διακεκριμένο θεσμό παγκοσμίως στην πολιτική αεροπορία, με μέλη πάνω από 260 αεροπορικές εταιρείες και παρουσία σε 119 χώρες. Οι βασικές δραστηριότητες της ΙΑΤΑ είναι η μείωση κόστους, η εξεύρεση νέων πρωτοποριακών τεχνικών και τεχνολογικών λύσεων, η βελτίωση της ασφάλειας των πτήσεων και η εκπαίδευση σε υψηλά standards.O κ. Gheorghe Racaru, γενικός διευθυντής της Blue Air δήλωσε: “Η συμμετοχή μας ως μέλος στην ΙΑΤΑ αποτελεί ένα ιστορικό βήμα για την εταιρία μας, ανοίγει νέες προοπτικές για συνεργασίες και συμμαχίες με άλλες αεροπορικές εταιρίες, επίσης μέλη της ΙΑΤΑ, με στόχο να προσφέρουμε στο επιβατικό μας κοινό ένα ευρύτερο πτητικό δίκτυο με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές”.

H αεροπορική εταιρεία Blue Air, φέτος συμπληρώνει 11 χρονιά λειτουργίας, προσφέροντας πάνω από 65 προορισμούς σε βασικές αγορές όπως, Βέλγιο, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία διατηρεί 5 επιχειρησιακές βάσεις σε Βουκουρέστι, Μπακάου, Ιάσιο, Λάρνακα και Τορίνο. Ο στόλος της αποτελείται από αεροσκάφη τύπου Boeing 737 χρησιμοποιώντας στο εσωτερικό τους καθίσματα τύπου Recaro προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερη άνεση κατά την διάρκεια της πτήσης τους.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top