Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤo 'We do local' χορηγός της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής
Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Τo 'We do local' χορηγός της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Στα πλαίσια της συνέλευσης, οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εταιρεία Cosmocert AE – φορέας Πιστοποίησης του 'We do local', σχετικά με το νέο αυτό πρότυπο, τις διαδικασίες και τα οφέλη πιστοποίησης των επιχειρήσεων τους με αυτό.

Δυναμικό “παρών” έδωσε το “We do local” ως χορηγός της τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Niκopolis στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την ετήσια συγκέντρωση των ιδιοκτητών ξενοδοχείων της Χαλκιδικής, στα πλαίσια της οποίας παρουσιάζονται οι απολογιστικές και οι μελλοντικές δράσεις της Ένωσης, καθώς και διάφορα ζητήματα που αφορούν στο τουριστικό προιόν της περιοχής.

Στα πλαίσια της εν λόγω συνέλευσης, οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εταιρεία Cosmocert AE – φορέας Πιστοποίησης του “We do local”, σχετικά με το νέο αυτό πρότυπο, τις διαδικασίες και τα οφέλη πιστοποίησης των επιχειρήσεων τους με αυτό. Επίσης, είχαν την δυνατότητα να προμηθευτούν με όλα τα απαραίτητα ενημερωτικά έντυπα από το Ιnfo Desk του “We do local” που υπήρχε στο χώρο.

Το “We do local” είναι ένα εγχείρημα το οποίο δημιουργήθηκε από δεκατέσσερις σημαντικούς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας όλης της Κρήτης που σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποιήσεων Cosmocert AE και την Local Food Experts sce στόχο έχουν στην επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας και την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας. Oι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση την φιλοσοφία του “We do local”, πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών  που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύονται, προωθούνται για τις υπηρεσίες τους μέσω ενός ενιαίου σήματος το “We do local”, λαμβάνοντας έτσι στα χέρια τους ένα επιπλέον μετρήσιμο εργαλείο προώθησης.

Το “We do local”, έως σήμερα διαθέτει 23 Πιστοποιημένα Μέλη, 21 ξενοδοχειακές μονάδες και δύο πλοία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024