Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Η Crist με νέα συλλογή στη HO.RE.CA 2016

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Φεβρουάριος 2016, 15:32

Οι ειδικοί της Crist δημιούργησαν μια νέα σειρά ποιοτικών προϊόντων με τη διακριτική ονομασία Crist Eco Friendly Produced.


Η Crist, με σχεδόν μισό αιώνα παρουσίας στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού, θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή ξενοδοχειακού ιματισμού για το 2016 στην 11η έκθεση HO.RE.CA, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, από την Παρασκευή 12 έως και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

Σύμφωνα με την εταρεία, “ο ξενοδοχειακός ιματισμός είναι για την ακρίβεια το ‘μυστικό’ της φιλοξενίας για κάθε μονάδα. Το σεντόνι, η πετσέτα, το μπουρνούζι, είναι ‘κομμάτια’ του ξενοδοχειακού εξοπλισμού που στην κυριολεξία ‘αγκαλιάζουν’ τον πελάτη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ιματισμό τής τραπεζαρίας, της πισίνας, του SPA, που αποτελούν εξ ίσου σημαντικό κομμάτι της παροχής υπηρεσιών των ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων. Την περίοδο που διανύουμε ο έντονος ανταγωνισμός, απαιτεί συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ο ποιοτικός ιματισμός μπορεί να ‘καλύψει’ πολλές ατέλειες και να δώσει την αίσθηση της φροντίδας στη λεπτομέρεια”.Οι ειδικοί της Crist, συνδυάζοντας την πολυετή γνώση με το στιλ, τη φινέτσα και την υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση, δημιούργησαν μια νέα σειρά ποιοτικών προϊόντων με τη διακριτική ονομασία Crist Eco Friendly Produced, τα οποία, κατά την Crist, “αποτελούν ακόμη μια απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να λειτουργεί με κοινωνική υπευθυνότητα, διαθέτοντας ποιοτικά προϊόντα για σκληρή επαγγελματική χρήση με μεγάλη διάρκεια ζωής, που αποδεδειγμένα μειώνουν τα κόστη αγοράς”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top