Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τροφοδοσία

Διοργάνωση των πρωταθλημάτων γευσιγνωσίας IBrik, Cup Tasters και Latte Art από τον SCAE Hellas

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Φεβρουάριος 2016, 12:08

Νικητής στο πρωτάθλημα IΒrik αναδείχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Κομνηνάκης, που θα διαγωνιστεί για τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή τον Φεβρουάριο στο Ντουμπάι, ενώ την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Cup Tasters κατέκτησε ο κ. Παναγιώτης Βιτάλης, που θα διαγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Μάρτιο στη Σαγκάη.


Το ελληνικό παράρτημα του Speciality Coffee Association of Europe - SCAE, SCAE Hellas διοργάνωσε με επιτυχία στις 15-17 Ιανουαρίου τα πρωταθλήματα IBrik, Cup Tasters και Latte Art (ημιτελικός) για το 2016, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και στα οποία έλαβαν μέρος συνολικά 27 διαγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα.
Η κα Sonja Grant, εκπρόσωπος του παγκόσμιου οργανισμού World Coffee Events δήλωσε ότι η διοργάνωση ήταν άψογη και το επίπεδο των διαγωνισμών πολύ υψηλό για ακόμα μία φορά.


Νικητής στο πρωτάθλημα IΒrik αναδείχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Κομνηνάκης, ο οποίος θα διαγωνιστεί για τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή τον Φεβρουάριο στο Ντουμπάι. Tην πρώτη θέση στον διαγωνισμό Cup Tasters κατέκτησε ο κ. Παναγιώτης Βιτάλης, με 21 σωστές κούπες, ο οποίος και θα διαγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Μάρτιο στη Σαγκάη. Ταυτόχρονα, προκρίθηκαν και οι έξι διαγωνιζόμενοι, που θα αναμετρηθούν για την θέση του εθνικού πρωταθλητή Latte Art στον τελικό, ο οποίος έχει προγραμματιστεί στις 12-15 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της έκθεσης Ho.Re.Ca, στο Metropolitan Expo.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top