Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΜελέτη για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής 'Πάτρα – Πύργος – Καλαμάτα'
Σιδηρόδρομος

Μελέτη για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής 'Πάτρα – Πύργος – Καλαμάτα'

'Η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρα – Πύργος – Καλαμάτα, που έχει κλείσει εδώ και τόσα χρόνια, είναι ένα μείζονος σημασίας ζήτημα για τη Δυτική Ελλάδα', δήλωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας.

Με ανοικτή εκδήλωση στον Πύργο Ηλείας θα παρουσιάσουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η ΕΡΓΟΣΕ, τη μελέτη για τη “Σιδηροδρομική Γραμμή Πάτρα – Πύργος – Καλαμάτα” στους φορείς και τους πολίτες της περιοχής.

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:30, στο Διοικητήριο του Πύργου (Μανωλοπούλου 47) από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ, κ. Αθανάσιο Βούρδα, και στελέχη του οργανισμού.

Η παρουσίαση της μελέτης είχε συμφωνηθεί κατά τη στη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, με την ηγεσία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα στις 13 Νοεμβρίου 2015.

“Η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρα – Πύργος – Καλαμάτα, που έχει κλείσει εδώ και τόσα χρόνια, είναι ένα μείζονος σημασίας ζήτημα για τη Δυτική Ελλάδα και ιδίως για την Αχαΐα και την Ηλεία. Η ΕΡΓΟΣΕ τήρησε τη δέσμευσή της και θα παρουσιάσουμε τη σχετική μελέτη στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου”, δήλωσε ο κ. Κατσιφάρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024