Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήHands Free Hotelier: Νέο πακέτο υπηρεσιών από τις Axia Hospitality και Nelios
Ξενοδοχία

Hands Free Hotelier: Νέο πακέτο υπηρεσιών από τις Axia Hospitality και Nelios

Το αποτέλεσμα της σύμπραξης των δύο εταιρειών φέρνει πλέον ένα απόλυτα εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και Marketing για τον ξενοδόχο, το οποίο στελεχώνεται με 40 experts σε όλους τους επιμέρους τομείς που συνθέτουν όλο το πακέτο των υπηρεσιών.

Τη στρατηγική σύμπραξή τους και τη δημιουργία μιας μοναδικής υπηρεσίας για την ξενοδοχειακή αγορά, παγκοσμίως καινοτόμα, ανακοίνωσαν οι κορυφαίες ελληνικές εταιρείες Axia Hospitality και Nelios.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της διαχείρισης των πωλήσεων (online και offline) και των κρατήσεων ξενοδοχείων, αλλά και την online προβολή και προώθησή τους, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με στόχο να παρέχουν την ιδανική λύση στον σύγχρονο ξενοδόχο. Το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης είναι η δημιουργία του πλέον ολοκληρωμένου πακέτου Πωλήσεων και Marketing για ξενοδοχεία, το οποίο αποτελεί καινοτομία στην παγκόσμια αγορά. Το νέο πακέτο υπηρεσιών ονομάζεται “Hands Free Hotelier” και έρχεται να ανταποκριθεί στις κύριες και σημαντικότερες ανάγκες των ξενοδοχείων, καλύπτοντας τις με τον αποδοτικότερο τρόπο. Οι Πωλήσεις, οι Κρατήσεις και το Marketing απαιτούν υψηλή εξειδίκευση προσωπικού, αλλά και πολλά, σύνθετα εργαλεία, ενώ παρέχονται μέχρι σήμερα συμπληρωματικά και ως μέρος ενός ευρύτερου πακέτου παροχών των εταιρειών hotel management.

Το αποτέλεσμα της σύμπραξης των δύο εταιρειών φέρνει πλέον ένα απόλυτα εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και Marketing για τον ξενοδόχο, το οποίο στελεχώνεται με 40 experts σε όλους τους επιμέρους τομείς που συνθέτουν όλο το πακέτο των υπηρεσιών. Μέσα λοιπόν από οικονομίες κλίμακας που πετυχαίνει το νέο σχήμα, εξασφαλίζει ανθρώπινο δυναμικό πολύ υψηλών προδιαγραφών το οποίο υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται.

Η Axia Hospitality και η Nelios, συνεργάζονται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 4 χρόνια και έχουν ήδη πάνω από 15 κοινούς πελάτες. Με τη δημιουργία του νέου πακέτου υπηρεσιών, η συνεργασία τους περνάει σε επόμενο επίπεδο. Οι δυο εταιρείες βρίσκονται πλέον σε κοινά γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερο και πιο άμεσο συντονισμό των στελεχών τους, τα οποία είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες και τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών που έχει ανάγκη ο κάθε ξενοδόχος.

Η πρώτη παρουσίαση του νέου πακέτου υπηρεσιών “Hands Free Hotelier”, θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση HORECA 2016, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα C1 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo (αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) στις 11:00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναλυθούν όλες οι δυνατότητες της νέας υπηρεσίας, ενώ τα στελέχη της Axia Hospitality και της Nelios, θα δίνουν απαντήσεις στις ερωτήσεις του κοινού.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Nelios κ. Δημήτρης Σερίφης (αριστερά) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Axia Hospitality κ. Γιάννη Κυρίτση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Axia Hospitality κ. Γιάννης Κυρίτσης ανέφερε: “Η διανομή και πώληση καταλυμάτων έχει γίνει μία εξαιρετικά επίπονη και πολύπλοκη διαδικασία. Οι παραδοσιακοί συσχετισμοί άλλαξαν ριζικά με το διαδίκτυο και ο σύγχρονος ξενοδόχος καλείται να λύσει μια ιδιαίτερα δύσκολη εξίσωση, που θα του φέρει τις αποδόσεις που επιθυμεί. Η σύμπραξη της Axia Hospitality με την Nelios, συνθέτει ένα πακέτο υπηρεσιών, μια καινοτόμα λύση που απαντά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ξενοδοχείου“.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nelios κ. Δημήτρης Σερίφης σε δήλωσή του τόνισε: “Το επιτυχημένο marketing, αυτό που θα φέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τον ξενοδόχο είναι ένα σύνθετο αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται από το συνδυασμό του με τη σωστή πώληση και διαχείριση των κρατήσεων. Η εμπειρία, η γνώση και η εξειδίκευση της AxiaHospitality και της Nelios σε αυτούς τους τομείς, έφερε αυτή τη στρατηγική σύμπραξη και μία ολοκληρωμένη υπηρεσία που θα αποτελέσει την ιδανική λύση για τον ξενοδόχο”.

Οι δύο εταιρείες θα συμμετέχουν στην έκθεση HORECA 2016, (12 -15 Φεβρουαρίου) με κοινό περίπτερο στο Hall 3, Stand Β38.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024