Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Γ. Φιλιππίδης (Andronis Exclusive) μιλά για ξενοδοχειακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο Boutique Hotel Masterclass
Σεμινάρια

Ο Γ. Φιλιππίδης (Andronis Exclusive) μιλά για ξενοδοχειακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο Boutique Hotel Masterclass

Στην παρουσίασή του στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass του TravelDailyNews και του δρος Δ. Κούτουλα, ο κ. Γ. Φιλιππίδης θα αναλύσει τις ποιοτικές προδιαγραφές που πρέπει να πληροί ένα boutique hotel ιδίως ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσα από τη μελέτη περίπτωσης των ξενοδοχείων του ομίλου Andronis.

Για την υψηλή τεχνογνωσία του ομίλου Andronis Exclusive στα boutique hotels πολυτελείας θα μιλήσει ο κ. Γιώργος Φιλιππίδης, γενικός διευθυντής της Andronis Exclusive, στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass. Το σεμινάριο αυτό που απευθύνεται σε ιδιοκτητες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων θα πραγματοποιηθεί την 11η Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos στην Αθήνα.

Στην παρουσίασή του ο κ. Φιλιππίδης θα αναλύσει τις ποιοτικές προδιαγραφές που πρέπει να πληροί ένα boutique hotel ιδίως ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσα από τη μελέτη περίπτωσης των ξενοδοχείων του ομίλου Andronis. Τα ξενοδοχεία αυτά έχουν εδραιωθεί μεταξύ των κορυφαίων boutique hotels της Ελλάδας και αποσπούν πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους πελάτες τους.

Εκτός από τα τρία boutique hotels που βρίσκονται στην Οία της Σαντορίνης, η εταιρία Andronis Exclusive διαθέτει τέσσερα καταστήματα μόδας με δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών. Ιδρύθηκε το 2007 από τον κ. Ανδρώνη με ένα μόνο ξενοδοχείο αρχικά και όραμα τη δημιουργία ενός χώρου που θα προσφέρει στο ταξιδιώτη μια εμπειρία ζωής σεβόμενη το περιβάλλον, την τοπική αρχιτεκτονική αλλά και όλες τις ανέσεις που αναζητεί κάποιος σε ένα πολυτελές κατάλυμα. Η αυθεντικότητα και οι υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες έχουν οδηγήσει στη ραγδαία ανάπτυξη της και την έχουν καταστήσει μια από τις κορυφαίες στο χώρο των boutique ξενοδοχείων της χώρας.

Ο κ. Φιλιππίδης σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στη Μεγάλη Βρετανία και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στον ξενοδοχειακό κλάδο με ένα μεταπτυχιακό στη Les Roches στη Marbella της Ισπανίας. Έχει εργαστεί για διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως τη Radisson (Los Angeles) και τη Ritz Carlton (Βαρκελώνη) αλλά και ανεξάρτητα Boutique ξενοδοχεία, όπως το Cavo Tagoo στη Μύκονο και το Trezzini Palace στην Αγία Πετρούπολη. Η καριέρα του στο ξενοδοχειακό κλάδο ξεκίνησε από το Sani Resort στη Χαλκιδική κι αυτή τη στιγμή είναι γενικός διευθυντής στον Όμιλο Andronis Exclusive της Σαντορίνης. Μετά από αυτή τη διαδρομή είναι πεισμένος ότι το boutique ξενοδοχείο ήρθε για να μείνει αρκεί να είναι αυθεντικό και προσωποποιημένο.

Το Boutique Hotel Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων. Με πολύ αναλυτικό τρόπο θα παρουσιαστούν οι ενδεδειγμένες προδιαγραφές ενός boutique hotel υψηλού επιπέδου και θα εξηγηθεί πώς μια ξενοδοχειακή επιχείρηση θα επιτύχει βήμα-βήμα αυτόν το στόχο δημιουργώντας ένα ελκυστικό, ανταγωνιστικό και κερδοφόρο προϊόν. Επίσης, θα αναλυθεί η κατάλληλη πολιτική μάρκετινγκ για τη γρήγορη εδραίωση ενός boutique hotel στην αγορά.

Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα, τον κύριο εισηγητή του σεμιναρίου, και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024