Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΓΕΠΟΕΤ

Τα τουριστικά λεωφορεία συνεχίζουν να κινούνται παρά τις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Φεβρουάριος 2016, 10:00

Η ΓΕΠΟΕΤ εκτιμά ότι μία στάση εργασίας θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην ελληνική κοινωνία και επιθυμεί να μη συγχέεται ο κλάδο με περιορισμένες γεωγραφικά κινητοποιήσεις του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης, που επιλέγει διαφορετική οδό διαμαρτυρίας.


Η ΓΕΠΟΕΤ, προς αποκατάσταση της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί από δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συμμετοχή των τουριστικών λεωφορείων σε διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, διευκρινίζει ότι το έργο των τουριστικών λεωφορείων συνεχίζεται αδιάλειπτα, 24ώρες το 24ωρο ακόμα και υπό τις τρέχουσες εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο σκέλος των οδικών μετακινήσεων από τις κινητοποιήσεις άλλων επαγγελματικών ομάδων.

“Η ΓΕΠΟΕΤ είναι κάθετα αντίθετη με το προτεινόμενο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο και έχει φροντίσει να μεταφέρει τις απόψεις της μέσω της επίσημης οδού στα αρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών.

Εκτιμούμε ότι μία στάση εργασίας θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην ελληνική κοινωνία – στις οικογένειες που δεν θα έχουν πως να μεταφέρουν τα παιδιά τους στα σχολεία, στην εγχώρια παραγωγή αν τα εργοστάσια μείνουν άδεια από εργαζόμενους – και βεβαίως θα συμβάλλει σε τεράστια δυσφήμιση για τη χώρα μας αν αρνηθούμε να παραλάβουμε τους τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια ή από τα αεροδρόμια και δεν τους διακινήσουμε στα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τους λοιπούς μοναδικούς προορισμούς της χώρας μας. Πεποίθηση όλων είναι ότι προέχει η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και η ομαλή έναρξη της τουριστικής περιόδου, ακόμα και αν τα προβλήματα του κλάδου είναι συσσωρευμένα και ασφυκτικά.

Ως εκ τούτου καλούμε τον Τύπο να μη συγχέει τον κλάδο με περιορισμένες γεωγραφικά κινητοποιήσεις του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης, που επιλέγει διαφορετική οδό διαμαρτυρίας”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top