Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Data Communication συμμετέχει στη HORECA 2016 με το DC Hotel
Τεχνολογία

Η Data Communication συμμετέχει στη HORECA 2016 με το DC Hotel

Το DC Hotel επιτρέπει τον κεντρικό έλεγχο και τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής επιχείρησης – από τη Διαχείριση Κρατήσεων, τις εργασίες της Reception, τη Δυνατότητα Routing Instruction, τα Specials Κρατήσεων, το Ιστορικό Πελατών, τη Διαχείριση Συμβολαίων, το Housekeeping, τη Main Courante, τη Διαχείριση Χρεωστών, μέχρι την αυτόματη ενημέρωση της Main Courante στη Γενική Λογιστική ή τα Έσοδα Έξοδα.

Η Data Communication συμμετέχει και φέτος στην έκθεση για τον κλάδο τουρισμού και εστίασης HORECA (12-15 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo), παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη πρόταση ξενοδοχειακής διαχείρισης DC Hotel. Στο Hall 3, περίπτερο A38, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της λύσης, καθώς και να παρακολουθήσουν demo της.

Το DC Hotel επιτρέπει τον κεντρικό έλεγχο και τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής επιχείρησης – από τη Διαχείριση Κρατήσεων, τις εργασίες της Reception, τη Δυνατότητα Routing Instruction, τα Specials Κρατήσεων, το Ιστορικό Πελατών, τη Διαχείριση Συμβολαίων, το Housekeeping, τη Main Courante, τη Διαχείριση Χρεωστών, μέχρι την αυτόματη ενημέρωση της Main Courante στη Γενική Λογιστική ή τα Έσοδα Έξοδα. Το πρόγραμμα διακρίνεται για την υψηλή λειτουργικότητά του, είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, και προσφέρει στο χρήστη ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, συνδέεται με το σύστημα Online Κρατήσεων που ήδη χρησιμοποιείται από το ξενοδοχείο, ώστε η διαχείριση των κρατήσεων να είναι απολύτως αυτοματοποιημένη, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. Σε συνδυασμό με τη λύση Premium HRM Hotel συνιστά ένα πλήρες πακέτο για την κάλυψη και των ιδιαίτερων αναγκών μισθοδοσίας των ξενοδοχείων.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συμπληρώνονται από τις πολυβραβευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης της Data Communication (Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2014 και 2015, European Business Awards 2014/2015, BITE Awards 2015).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024