Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Η Data Communication συμμετέχει στη HORECA 2016 με το DC Hotel

Τατιάνα Ρόκου - 09 Φεβρουάριος 2016, 11:49

Το DC Hotel επιτρέπει τον κεντρικό έλεγχο και τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής επιχείρησης - από τη Διαχείριση Κρατήσεων, τις εργασίες της Reception, τη Δυνατότητα Routing Instruction, τα Specials Κρατήσεων, το Ιστορικό Πελατών, τη Διαχείριση Συμβολαίων, το Housekeeping, τη Main Courante, τη Διαχείριση Χρεωστών, μέχρι την αυτόματη ενημέρωση της Main Courante στη Γενική Λογιστική ή τα Έσοδα Έξοδα.


Η Data Communication συμμετέχει και φέτος στην έκθεση για τον κλάδο τουρισμού και εστίασης HORECA (12-15 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo), παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη πρόταση ξενοδοχειακής διαχείρισης DC Hotel. Στο Hall 3, περίπτερο A38, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της λύσης, καθώς και να παρακολουθήσουν demo της.

Το DC Hotel επιτρέπει τον κεντρικό έλεγχο και τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής επιχείρησης - από τη Διαχείριση Κρατήσεων, τις εργασίες της Reception, τη Δυνατότητα Routing Instruction, τα Specials Κρατήσεων, το Ιστορικό Πελατών, τη Διαχείριση Συμβολαίων, το Housekeeping, τη Main Courante, τη Διαχείριση Χρεωστών, μέχρι την αυτόματη ενημέρωση της Main Courante στη Γενική Λογιστική ή τα Έσοδα Έξοδα. Το πρόγραμμα διακρίνεται για την υψηλή λειτουργικότητά του, είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, και προσφέρει στο χρήστη ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, συνδέεται με το σύστημα Online Κρατήσεων που ήδη χρησιμοποιείται από το ξενοδοχείο, ώστε η διαχείριση των κρατήσεων να είναι απολύτως αυτοματοποιημένη, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. Σε συνδυασμό με τη λύση Premium HRM Hotel συνιστά ένα πλήρες πακέτο για την κάλυψη και των ιδιαίτερων αναγκών μισθοδοσίας των ξενοδοχείων.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συμπληρώνονται από τις πολυβραβευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης της Data Communication (Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2014 και 2015, European Business Awards 2014/2015, BITE Awards 2015).


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top